Karaoke - Lublin
Napisano 18 lipiec 2009 - 13:34
Napisano 22 sierpień 2009 - 20:46
Typowo studenckie karaoke to klub Vinyl, zanjdujący się na miasteczku akademickim-codziennie, najwięcej ludzi jest jednak od czwartku do niedzieli 
W środę na miasteczku akademickim karaoke jest w ESC (Esculap przy ul Langiewicza)
Z bardziej profesjonalnych klubów z karaoke polecam Komitet.-bodajże w czwartki.
W środę na miasteczku akademickim karaoke jest w ESC (Esculap przy ul Langiewicza)
Z bardziej profesjonalnych klubów z karaoke polecam Komitet.-bodajże w czwartki.
Napisano 23 sierpień 2009 - 11:49
A propos karaoke. Czy nie irytują was imprezy w klubie Meritum (na pl. Łokietka przy deptaku)? Na całą okolicę słychać żałosne wycie ludzi, którzy myślą, że śpiewają. Zajeżdża to straszną wsią, w końcu to ścisłe centrum miasta.
Nie mam nic przeciwko karaoke, sam nieraz bywałem, ale dobrze, gdyby nie zmuszano każdego przechodnia do wysłuchiwania tego typu zawodzenia. Ileż było kłótni o wygłuszanie klubów w kamienicach czy w podziemiach, skarg mieszkańców?
Nie mam nic przeciwko karaoke, sam nieraz bywałem, ale dobrze, gdyby nie zmuszano każdego przechodnia do wysłuchiwania tego typu zawodzenia. Ileż było kłótni o wygłuszanie klubów w kamienicach czy w podziemiach, skarg mieszkańców?
http://adlew.blogspot.com - serdecznie zapraszam na mojego bloga. Niech to będzie malkontencki głos także w Twoim domu.
Napisano 23 sierpień 2009 - 21:35
Jeszcze niedawno w czwartki i w niedziele było w Kinie
Napisano 20 grudzień 2009 - 22:10
Pamiętam ,że karaoke w Idolu było całkiem niezłe ... hmm tylko podobno w ostatnim czasie ten klub/ bar zszedł na psy.W barze Polifonia( dawniej Koniec Świata) na karaoke przychodzi dziewczyna która fantastycznie śpiewa( szczególnie angielskojęzyczne piosenki) warto posłuchać bo ma naprawdę głos i talent
obejrzałem wszystkie filmy na youtube
www.clanrox.com
www.clanrox.com
Napisano 18 kwiecień 2010 - 11:39
Klub Studencki Kazik przy ul. Nadbystrzyckie 40a (Politechnika), karaoke z profesjonalną obsługą, bardzo duży wybór utworów muzycznych, 6 000 polskich i zagranicznych utworów, nie które rzadko spotykane.
Karaoke w Kaziku jest w każdy poniedziałek od 20, wjazd free, bez ograniczeń wiekowych, piwo w Kaziku 4pln(Tyskie,Lech). Takie samo karaoke, z tą samą obsługą jest w niedziele w klubie Paragraf 14 przy ul. Radziszewskiego 14 (UMCS)od 20...
Karaoke w Kaziku jest w każdy poniedziałek od 20, wjazd free, bez ograniczeń wiekowych, piwo w Kaziku 4pln(Tyskie,Lech). Takie samo karaoke, z tą samą obsługą jest w niedziele w klubie Paragraf 14 przy ul. Radziszewskiego 14 (UMCS)od 20...

Pomoc