LubForum.pl - Lubelskie Forum Internetowe: Karaoke - Lublin - LubForum.pl - Lubelskie Forum Internetowe

Skocz do zawartości

• (2 strony)
  • +
  • 1
  • 2
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Karaoke - Lublin

#21 Użytkownik nie jest zalogowany   janka 

• Grupa Użytkownicy
  • Postów 1
  • Rejestracja 16-maj 10

Napisano 16 maj 2010 - 17:45

Karaoke w Komitecie to zalosna inscenizacja, gdzie glowna role graja trzy osoby, 1 prowadzaca, 2 tzw "stali klienci". Nie liczcie na to, ze pospiewacie sobie, jesli zostaniecie dopuszczeni do mikrofonu na jeden raz to bedzie to wasz sukces!

Wybralysmy sie z dziewczynami na wieczor panienski mojej obecnej bratowej. Wszystkie wyposazone w wystarczajacy by spiewac publicznie talent muzyczny od Pana Boga :rolleyes: i ochote na dobra zabawe :D ! Liste zyczen, ktora otrzymalysmy od prowadzacego wypelnilysmy szybko i czekalysmy na pierwsze utwory rozgrzewajac struny glosowe drinkami ;) . Po pierwszym wykonaniu jednej z nas, oczywiscie nabralysmy ochote na wiecej, i przy niezbyt pelnej sali mialysmy nadzieje doczekac sie rychlo nastepnych piosenek. Tak sie jednak nie stalo. Raz po raz slyszalysmy jak "nasze" piosenki byly spiewane na zmane przez 2 te same osoby. Zdebialysmy. Podeszlam do prowadzacego powiedziec mu o pomylce. Gdy z nim rozmawialam uslyszalam krzyki podchmielonej panienki przy barze " odwal sie od mojego meza!!!". Pan prowadzacy, gwiazdor wieczoru, zignorowal mnie gestem jakby przeganial muche....pozostalo mi wiec udac sie do kogos wyzej. Okazalo sie, ze wlascicielka byla tego wieczoru w lokalu. Gdy jej opowiedzialam o sytuacji i wrazeniu, ze wszystko jest inscenizacja i dlaczego my jako kienci, ktorzy przeciez przychodza na wieczor karaoke aby sami spiewac a nie wysluchiwac wykonan tych samych osob, pracujacych w lokalu, uslyszalam, ze klub wyproacowal sobie wysoki poziom i nie beda z tej formuly rezygnowac. O sposobie w jaki wlascicielka ze mna rozmawiala, szkoda nawet pisac :blink: . Prymitywna, nadeta, chamska baba, ktora trzyma sie idei, ze klient to wrog. Wyrobili sobie wysoki poziom hehe - jakas paranoja! ...zdaje sie, ze w pierwszym miejscu pomylili idee karaoke z czyms co mogloby przypominac popisy artystycznie niespelnionego kelnera. Najlepiej zeby zmielili nazwe wieczoru, nikt nie bedzie mial wtedy do nich pretensji. A moze to jest wlasnie duch PRLu pokutujacy w KOMITECIE gdzie czlowieka ma sie za statyste, ktory jest tylko biernym uczestnikiem wydarzen , zeby nie powiedziec za g....

#22 Użytkownik nie jest zalogowany   Szantyman 

• Grupa Użytkownicy
  • Postów 1
  • Rejestracja 15-wrzesień 10

Napisano 15 wrzesień 2010 - 14:53

Z doświadczenia:)
Komitet
- obiema lewymi rękoma podpisuje się pod powyższym postem...
Kino
- z tego co wiem bardzo udana impreza sam nie byłem ale mam zamiar to nadrobić
Idol
- dużo miejsca ale totalny brak wentylacji.
- rura do tańczenia:D
Meritum
- ciasno, duszno
Vinyl
- ciszno, duszno, brak wentylacji,

Vinyl, idol i Meritum to raczej niskiej klasy lokale.
Komitet ma faktycznie inny standard ale...nie ma szans aby po 1-2 godzinie dopchać się do mikrofonu. Jak napisała poprzedniczka to ściema a nie karaoke.
Kino może być jakąs alternatywą ale nie wypowiem się bo nie byłem.

#23 Użytkownik nie jest zalogowany   necik 

• Grupa Admin
  • Postów 3099
  • Rejestracja 28-sierpień 06

Napisano 15 wrzesień 2010 - 17:35

W Kinie też masz rurkę do tańczenia :rolleyes:

#24 Użytkownik nie jest zalogowany   AleKiedy.pl 

• Grupa Użytkownicy
  • Postów 2
  • Rejestracja 16-wrzesień 10

Napisano 16 wrzesień 2010 - 21:05

A może u Jankiela? ;-) w najbliższy piątek;-)
Dołączona grafika

#25 Użytkownik nie jest zalogowany   marineo 

• Grupa Użytkownicy
  • Postów 2
  • Rejestracja 29-listopad 10

Napisano 29 listopad 2010 - 10:18

Zapraszam w piątki o 20.00 do Pubu H2O. ul. Zachodnia.
Proponuję wcześniej zarezerwować miejsce bo lokal mały, ale klimatyczny.
W miejscu dawnej Tequili - ale po zmianach.

#26 Użytkownik nie jest zalogowany   Wiewiór1983 

• Grupa Użytkownicy
  • Postów 1
  • Rejestracja 04-październik 11

Napisano 04 październik 2011 - 13:55

Polecam karaoke w gospodzie "U Jankiela" na ul. Jasnej 7 (Obok "Czerwonego października" i dawnego "UFO"). W każdy piątek karaoke z GITARĄ NA ŻYWO.

#27 Użytkownik nie jest zalogowany   KaraokeLublin 

• Grupa Użytkownicy
  • Postów 1
  • Rejestracja 10-październik 11

Napisano 10 październik 2011 - 20:59

Zapraszam bardzo serdecznie na super karaoke w pt. od godz 19.oo w pubie ,,Pod papugami" ul.Armii Krajowej. W razie jakiś pytań czy rezerwacji proszę pisać maila na adres: karaokelublin@wp.pl - Tu informacje o każdym lokalu w Lublinie w którym jest karaoke. Pozdrawiam.

#28 Użytkownik nie jest zalogowany   melan 

• Grupa Użytkownicy
  • Postów 1
  • Rejestracja 21-październik 11

Napisano 21 październik 2011 - 18:13

Witam, chętnie poprowadzę karaoke w Lublinie, mam wolne środy i czwartki. Poszukuję osób do współpracy (właścicieli lokali, pubów itp.)
Posiadam doświadczenie i własny sprzęt nagłośnieniowy.

Oferuję ok. 6 000 utworów, w tym 1500 najpopularniejszych w karafunie (bardzo dobra jakość) i 50 utworów video-karaoke.

kontakt:
tel: 603 560 814
mail: melan4[ małpa ]wp.pl

Opcje tematu:

• (2 strony)
  • +
  • 1
  • 2