Prawo jazdy WORD - Lublin Szkoły nauki jazdy w Lublinie i egzamin na prawo jazdy
Napisano 13 maj 2008 - 21:38
idzia napisał:
ciekawe czemu tak...
Napisano 14 maj 2008 - 12:06
ale z drugiej strony co ich to obchodzi? :-P
i tak z miłą chęcią oblewają ludzi
i tak sporo szkół ma różne badziewia niepodobne do egzaminacyjnych choćby to nieszczęsne TT
Napisano 14 maj 2008 - 12:32
Izz napisał:
Mój znajomy specjalnie poszedł do Mili (bo chyba tam to mają) żeby pojeździć TT. Egzamin oblał, a ja zamęczany Corsą zdałem na Aveo.
Napisano 15 maj 2008 - 09:31
MarcinD napisał:
Napisano 17 maj 2008 - 12:23
http://www.sulej.pne...ia/lancer_1.jpg
u nas takimi można pojeździć na kursie :mrgreen: <lodzio>
Napisano 17 maj 2008 - 13:55
i też się za pierwszym razem zdaje, prawda? :mrgreen:
Napisano 22 czerwiec 2008 - 11:22
nie wierzyłem że jest to możliwe,a jednak! wystarczy więcej wiary,uwierzyć w siebie,nie słuchać wszystkich dookoła jak jest żle na egzaminie,że nikt nie zdaje.Ponadto trzeba też trafić na dobrą szkołe jazdy i dobrego instruktora,któremu zależy! i sukces murowany ! mi się udało troche przypadkiem,ale przecież życie ciągły przypadek.
pozdrawiam ośrodek "Rozpęd" i mojego instruktora! jesteście dobrzy i jesteście na pewno dobrą alternatywą.
oczywiście polecam wszystkim!
pozdrawiam[/b]
Napisano 22 czerwiec 2008 - 13:53
a co do zdawania w naszym kochanym wordzie to były chyba ze dwa wątki
też zdałam za pierwszym razem ale nie uważam żeby to był na tyle szumny fakt by zakładać nowy temat :-?
rozumiem że jesteś podekscytowany ale nie wiedziałam że egzaminują też w niedziele bo ten entuzjazm wynika chyba z bieżących emocji... zalecam odrobinkę opanowania i funkcję "szukaj"
mimo wszystko gratuluję
=]
Napisano 22 czerwiec 2008 - 21:44
d@,@b Łamać tabu jest zabawniej...
http://www.tvn24.pl/
Napisano 22 czerwiec 2008 - 23:14
zaintersowany napisał:
z tym sie zgodze. jesli ktos potrafi jezdzic i UMIE SOBIE RADZIC ZE STRESEM to zda. takie moje zdanie. po 2 podejsciach:P zanim podejde do trzeciego musze najpierw sie nauczyc radzic ze stresem(takim egzaminacyjnym). wiec poki co smigam rowerem. brak prawka mnie nie boli, b mnie boli 1000 w plecy;P
Zawsze będę stał po innej stronie niż Ty będziesz stał
1 Kor 13,1-13: można w TO wierzyć i pokładać nadzieję, jeśli jednak TO okaże się błędnym założeniem - nic nam po wszystkim innym
Napisano 23 czerwiec 2008 - 17:53
Izz napisał:
witam!
"izz" odpowiadam i uświadamiam że nie ma egzaminów w niedziele,jeżeli o to chodzi.podkreślam to nie jest też żadna reklama,dziele sie tylko zdobytym doświadczeniem odnośnie logiczno-praktycznego wyboru,staram się uzmysłowić często popełniany błąd np.cenowy tzw.HIT (h.... i tanio) napisałem ponieważ często czytałem na forum czyjeś narzekania na wszystko,uzalania się nad sobą bo wszyscy są winni egzaminatorzy,word itd.
pozdrawiam
Napisano 21 lipiec 2008 - 12:18
Z A nie ma problemów, jest łatwiej zdać niz B, jest trasa na mapce wyrysowana, dość prosta, wystarczy nią przejechać, oni bedą jechali za Tobą i 'monitorowali'....najwięcej problemów jest o dziwo na ósemce... dla mnie osobiście największym utrudnieniem był ciężar motocykla...;P
@zainteresowany:
Powiem Tyle, że to prawda, kiedy zdawałem egzamin na prawko to byłem po bardzo stresujących przejściach życiowych (nie związanych z egzaminem na prawko)... i egzaminator coś mnie zagadał przed egzaminem, i wypaliłem: "Stres przed takim egzaminem jest bezsensu"... tak się na mnie popatrzył...i stwierdził, że racja
Napisano 23 lipiec 2008 - 21:04
Napisano 24 lipiec 2008 - 13:42
rok temu płaciłam 25/h

Pomoc