- (4 strony)
-
- 1
- 2
- 3
- →
- Ostatnia »
Kto chce pograć w siatkówkę?
Napisano 07 grudzień 2007 - 10:09
Witajcie.
Mam takie pytanko. Może orientuje się ktoś, gdzie można pograć w siatkówkę, że tak powiem "rekreacyjnie"? Może ktoś z was spotyka się ze znajomymi by sobie pogra?? A może byli by chętni na taką grę?
Proszę o info. Pozdrawiam
Mam takie pytanko. Może orientuje się ktoś, gdzie można pograć w siatkówkę, że tak powiem "rekreacyjnie"? Może ktoś z was spotyka się ze znajomymi by sobie pogra?? A może byli by chętni na taką grę?
Proszę o info. Pozdrawiam
"W życiu piękne są tylko chwile, dlatego czasem warto żyć"
Napisano 07 grudzień 2007 - 17:59
Istnieje taki twór co się nazywa Lubelska Liga Piłki Siatkowej. Mecze są rozgrywane w niedzielę w sali gimnastycznej Zespołu Szkół Samochodowych przy ulicy Długosza. Z tym, że liga już ruszyła i ciężko byłoby nowy zespół dołączyć, a poza tym uczestnictwo w niej jest odpłatne. Nie są to może jakieś wielkie pieniądze ale zapłacić trzeba.
Co do samej gry to z chęcią bym troszkę pograł, co prawda kolana już nie wytrzymują, pełnego obciążenia, ale na libero to bym się chyba jeszcze nadawał.
Co do samej gry to z chęcią bym troszkę pograł, co prawda kolana już nie wytrzymują, pełnego obciążenia, ale na libero to bym się chyba jeszcze nadawał.
Napisano 03 styczeń 2008 - 00:27
Witam.
Właśnie w samochodówce, w środy, spotykają się ludzie by pograć sobie w siatkówkę. Z tego co wiem, to jak ktoś ma ochotę to może przyjść i pograć. Płaci się w zależności od ilości osób. Raz byłem to było tylko parę osób, ale bywa chyba, że jest więcej ochotników.
W razie pytań, piszcie.
Właśnie w samochodówce, w środy, spotykają się ludzie by pograć sobie w siatkówkę. Z tego co wiem, to jak ktoś ma ochotę to może przyjść i pograć. Płaci się w zależności od ilości osób. Raz byłem to było tylko parę osób, ale bywa chyba, że jest więcej ochotników.
W razie pytań, piszcie.
"W życiu piękne są tylko chwile, dlatego czasem warto żyć"
Napisano 01 luty 2008 - 09:40
Ja się zaprzyjaźniłam z jedną kobitą na AOSie i czasem przychodziłam do niej na zajęcia, nawet ze 2-3 razy w tygodniu
no ale kiedy dziewczyn w grupie 20 i 3/4 nie chce się grać w siatkę to taka wariatka jak ja była mile widziana=] oj bywało wesoło
a sale na AOSie chyba są wykorzystane czasowo do granic możliwości....
no ale kiedy dziewczyn w grupie 20 i 3/4 nie chce się grać w siatkę to taka wariatka jak ja była mile widziana=] oj bywało wesoło
a sale na AOSie chyba są wykorzystane czasowo do granic możliwości....
Napisano 05 maj 2008 - 13:12
Mam pytanie podobne do pierwszego w tym temacie. Czyli szukam jakiejś grupy osób - najlepiej dziewczyn, do której można byłoby się dołączyć i pograć zabawowo w siatkę. Muszę się jednak przyznać, że moje umiejętności są niestety bardziej niż mierne. Dlatego jeśli jest ktoś kto chciałby "przygarnąć" do składu kogoś takiego jak ja - byłoby miło. Wiekowo jestem po trzydziestce, mój jedyny atut siatkarski to wzrost - 180 cm, mam nadzieję, że szybko się uczę więc jest szansa, że z czasem jakiś pożytek ze mnie będzie.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Napisano 22 marzec 2009 - 15:29
koma napisał:
Hej Grazka, ja również szukam miejsca i ekipy powiedzmy średnio zaawansowanej do pogrania w siatkówkę. Gdyby była nas większa ilość to można by coś wynająć i stworzyć jakąś drużynkę 
Wlasnie caly czas sie rozgladam i za sala i za skladem, mam nadzieje, ze uda sie cos zorganizowac...
Napisano 25 marzec 2009 - 13:56
Ale że co składy mieszane będą? Bo zawsze mogę i ja dołączyć, o ile nie będzie to w godzinch pracy.
Opcje tematu:
- (4 strony)
-
- 1
- 2
- 3
- →
- Ostatnia »

Pomoc