- (4 strony)
-
- 1
- 2
- 3
- →
- Ostatnia »
Gdzie osiemnastka w Lublinie?
Napisano 16 grudzień 2006 - 16:47
Hmm, 100 osób to trochę dużo, ale zakładając ze nie wszyscy przyjdą to wtedy mała sala w Klubie Kino będzie w sam raz. Nie wiem jak z cenami, ale myślę że za imprezę w poniedziałek lub wtorek nie zapłacisz dużo.
Kontakt masz na stronie http://klubkino.pl/lublin/06.php
Kontakt masz na stronie http://klubkino.pl/lublin/06.php
Napisano 10 czerwiec 2007 - 22:36
Abstrachując od tego, że proponowałam birbant. Sama robiłam w Orchidei - Chmielna 2a.
Cena od osoby - zalezy jakie menu xD ja płaciłam 25 zł w tym 1 piwo. Dj miałąm 'swojego'
Alkoholu mozna wliczyc więcej, ale wtedy cena za osobę wzrasta.
Cena od osoby - zalezy jakie menu xD ja płaciłam 25 zł w tym 1 piwo. Dj miałąm 'swojego'
Napisano 13 czerwiec 2007 - 09:34
Krushyna napisał:
Abstrachując od tego, że proponowałam birbant. Sama robiłam w Orchidei - Chmielna 2a.
Troszkę mnie speszyłaś,w sumie na moim przyjęciu weselnym było całego narodu ze 40 osób a robiłem to przyjęcie w knajpie na Czechowie pod nazwą Sonatina,nie wiem czy ktoś z forumowiczów jeszcze tę knajpę kojarzy,ale wspomnienia mam fajne no i 2 synów na koncie oraz najpiękniejszą dla mnie kobietę czyli moją żonę. :-D
Napisano 13 czerwiec 2007 - 17:27
badyl napisał:
Krushyna napisał:
Troszkę mnie speszyłaś,w sumie na moim przyjęciu weselnym było całego narodu ze 40 osób a robiłem to przyjęcie w knajpie na Czechowie pod nazwą Sonatina,nie wiem czy ktoś z forumowiczów jeszcze tę knajpę kojarzy,ale wspomnienia mam fajne no i 2 synów na koncie oraz najpiękniejszą dla mnie kobietę czyli moją żonę. :-D
ale dlaczego ?
Akacja_ napisał:
Krushyna, ale za 25 zł/os. to miałaś jedzenie +piwo , w Orchidei za salę się nie płaci nic. Małe imprezy wychodzą tam spoko.
tak dokładnie=]
Napisano 04 listopad 2007 - 12:57
Gdzie według Was najlepiej zrobić osiemnastkę w Lublinie?
Mam na myśli jakiś club/bar do wynajęcia w niewygórowanej cenie.
Może sami organizowaliście lub byliście u kogoś i polecacie konkretne miejsce? Proszę o info na temat miejsca, ceny i warunków. Co jest zawarte w cenie? Czy można wnieść własny alkohol? A jak z DJ'em?
Widziałam jedynie na stronie d-sign'u, ze wynajęcie u nich lokalu kosztuje 2 000 zł. Może orientujecie sie czy zapewniają oni ochronę, barmanów i dj'a?
A co z takimi clubami jak np MC? można tam zając tylko jedną salę? Nie wchodzi w grę np Megido (Dziekanka), bo zależy mi, żeby grupa trzymała sie w miarę razem a nie rozproszyła sie po kilku pietrach.
A może znacie jakieś fajne bary osiedlowe?
Imprezę chciałabym organizować ze znajomymi na około 80 - 100 osób.
Z góry wielkie dzięki!
Shawman: scaliłem.
Mam na myśli jakiś club/bar do wynajęcia w niewygórowanej cenie.
Może sami organizowaliście lub byliście u kogoś i polecacie konkretne miejsce? Proszę o info na temat miejsca, ceny i warunków. Co jest zawarte w cenie? Czy można wnieść własny alkohol? A jak z DJ'em?
Widziałam jedynie na stronie d-sign'u, ze wynajęcie u nich lokalu kosztuje 2 000 zł. Może orientujecie sie czy zapewniają oni ochronę, barmanów i dj'a?
A co z takimi clubami jak np MC? można tam zając tylko jedną salę? Nie wchodzi w grę np Megido (Dziekanka), bo zależy mi, żeby grupa trzymała sie w miarę razem a nie rozproszyła sie po kilku pietrach.
A może znacie jakieś fajne bary osiedlowe?
Imprezę chciałabym organizować ze znajomymi na około 80 - 100 osób.
Z góry wielkie dzięki!
Shawman: scaliłem.
Napisano 07 listopad 2007 - 18:48
w grand Hotelu jest tanio i swojsko...albo w Europie polecam...co prawda jest jeszcze oranzada ale nie polecał bym pełno hipisów tam mozna dostac w łeb.
http://www.teatrzlublina.pl/ - Agencja Artystyczna "Teatr z Lublina"
Napisano 07 listopad 2007 - 21:48
nox napisał:
w grand Hotelu jest tanio i swojsko...albo w Europie polecam...co prawda jest jeszcze oranzada ale nie polecał bym pełno hipisów tam mozna dostac w łeb.
W Grand Hotelu jest tanio?! :shock: A co do hipisów - to chyba powinni być pokojowo nastawieni? Peace, man... :mrgreen:
Napisano 08 listopad 2007 - 00:11
nox napisał:
Ale chyba chodzi o to żeby wynająć salę na wyłączność więc bez stałych bywalców
Od dnia, w którym strzałą trafił we mnie Amor,
w sercu mam tylko Motor,
w żyłach płynie metanol...
w sercu mam tylko Motor,
w żyłach płynie metanol...
Napisano 17 listopad 2007 - 17:07
Moje kuzynka miała w birmanie czy jakoś tam i było fajnie
Cześć mam na imię Kasia i jestem bardzo wesolutką osóbką lubię gify i pracuję w salon kosmetyczny poznań oraz studiuję pedagogikę.
Opcje tematu:
- (4 strony)
-
- 1
- 2
- 3
- →
- Ostatnia »

Pomoc