Zwierzyniec
Napisano 04 styczeń 2007 - 10:47
A mnie to zawsze ktos obroni, np. Krycha w colloseum :-) ja oczywiscie nic nie pamietam ale dzieki :-D.
Dobra ale robimy troche OT'a wracajac do spotkania forum proponuje podczas trwania Letniej Akademii Filmowej to wypadoa gdzies kolo sierpnia ale miejsca w maju najpozniej trzeba sobie zarezewowac bo pozniej nie da rady sie zmiescic ;-) poszukam i dam znac kiedy w tym roku sie zaczyna LAF i wtedy pomyslimy :-)
Dobra ale robimy troche OT'a wracajac do spotkania forum proponuje podczas trwania Letniej Akademii Filmowej to wypadoa gdzies kolo sierpnia ale miejsca w maju najpozniej trzeba sobie zarezewowac bo pozniej nie da rady sie zmiescic ;-) poszukam i dam znac kiedy w tym roku sie zaczyna LAF i wtedy pomyslimy :-)
Napisano 07 kwiecień 2007 - 09:26
marian napisał:
FortierInRe, nie ma sprawy zrobię dzisiaj fotke tablicy informacyjnej i wrzuce tutaj bedziesz miał w czym wybierać :-P
Czekam - tylko mistrzu wyraźnie pstryknij. A jakiś portal chyba macie ? Mógłbym sam poszukać, ale chyba sam lepiej wiesz gdzie zajrzeć.
Napisano 07 kwiecień 2007 - 09:31
FortierInRe napisał:
Czekam - tylko mistrzu wyraźnie pstryknij. A jakiś portal chyba macie ? Mógłbym sam poszukać, ale chyba sam lepiej wiesz gdzie zajrzeć.
Będzie bardzo wyraźnie w dużej rozdzielczości :-), a w necie to lepiej nie szukaj bo tak naprawdę to nie ma nic ciekawego :-/ (niestety :-| )
Napisano 07 kwiecień 2007 - 11:27
marian napisał:
oki wracając do głównego tematu to zaczyna się robić cieplej i co za tym idzie coraz ładniej w Zwierzyńcu :-) tak więc zapraszam wszystkich chętnych do odwiedzenia mojej mieścinki zawłaszcza po 1 maja ;-) 8-) :mrgreen:
marian Ty lepiej zastanawiaj się co piszesz, bo jeszcze potraktujemy Twoje słowa na serio i przybędziemy tłumnie do Zwierzyńca ;-) :-D

Pomoc