- (11 strony)
-
- 1
- 2
- 3
- →
- Ostatnia »
Pizza w Lublinie
Napisano 10 wrzesień 2006 - 11:27
Wiadomo że na każdym regionalnym forum musi być temat odnośnie pizzy.
Dlatego specjalnie na potrzeby naszego forum założyłem temat w którym można wyrazić swoje opinie na ten temat.
Czekam na Wasze opinie o lubelskich lokalach w których warto zamówić pizzę.
Mile widziane dodatkowe informacje typu przykładowe ceny, numer telefonu, strona www, czas oczekiwania na dowóz, itp.
Dlatego specjalnie na potrzeby naszego forum założyłem temat w którym można wyrazić swoje opinie na ten temat.
Czekam na Wasze opinie o lubelskich lokalach w których warto zamówić pizzę.
Mile widziane dodatkowe informacje typu przykładowe ceny, numer telefonu, strona www, czas oczekiwania na dowóz, itp.
Napisano 10 wrzesień 2006 - 16:36
Ja zamawiam pizzę w Capri, miesci się ona na Dragonow, mają naprawdę świetne pizze, zwłaszcza pikantne (polecam pizzę Wezuwiusz albo Diabelska). Czas dostawy to od 20 do 40 minut a telefon to 0 81 442 80 22
za to na miejscu świetną pizze mozna zjeść w niesmiertelnym Giuseppe, mają tam też świetne sałatki. Niedaleko Giuseppe ale na ulicy Szopena jest tez taki pub w którym mają super naleśniki z szynką albo jakims innym fajnym pikantnym nadzieniem ale zapomniałam nazwę, w kazsym razie schodzi sie tak po schodkach w dół.
za to na miejscu świetną pizze mozna zjeść w niesmiertelnym Giuseppe, mają tam też świetne sałatki. Niedaleko Giuseppe ale na ulicy Szopena jest tez taki pub w którym mają super naleśniki z szynką albo jakims innym fajnym pikantnym nadzieniem ale zapomniałam nazwę, w kazsym razie schodzi sie tak po schodkach w dół.
Napisano 17 wrzesień 2006 - 06:40
Paula napisał:
Ja zamawiam pizzę w Capri, miesci się ona na Dragonow, mają naprawdę świetne pizze, zwłaszcza pikantne (polecam pizzę Wezuwiusz albo Diabelska).
popieram w 100% :mrgreen:
moze ciasto nie jest takie jakie byc powinno ale za to nadzieniem nie grzeszą :-P
..::"Na Ręce Mi Patrzą, A Nie Widzą Swoich"::...
Napisano 17 wrzesień 2006 - 21:25
nie powiem kto tu sie podlizuje bo to ja pierwsza napisalam o Capri ^^
aha jeszcze jest taka pizzeria Nirvana, tez mają fajne pizze (ale capri lepsze)
poza tym tu jest link do strony z pizzeriami lubelskimi: http://pizza.lublin.pl/
aha jeszcze jest taka pizzeria Nirvana, tez mają fajne pizze (ale capri lepsze)
poza tym tu jest link do strony z pizzeriami lubelskimi: http://pizza.lublin.pl/
Napisano 18 wrzesień 2006 - 15:42
Cavenaghi napisał:
nie mow ze nie potrafisz, kobiet troche mamy, dawaj probuj imponowac
Nie to że nie potrafię, bardziej chyba... nie chce mi się :mrgreen:
Aneczka napisał:
necik, no to kiedy nas zapraszasz na jakąś degustację ?
Widzisz Cavenaghi co narobiłeś, teraz będę musiał w kuchni siedzieć :roll:
Napisano 18 wrzesień 2006 - 17:50
necik napisał:
Nie to że nie potrafię, bardziej chyba... nie chce mi się
przez zoładek do serca, remember 8-)
necik napisał:
Widzisz Cavenaghi co narobiłeś, teraz będę musiał w kuchni siedzieć
hmm...ja gotuje pomoge 8-)
..::"Na Ręce Mi Patrzą, A Nie Widzą Swoich"::...
Napisano 19 wrzesień 2006 - 06:28
Aneczka napisał:
Ja polecam Nirvanę (głównie dlatego, że mam blisko a i pizza jest dobra)
Mi ta z Nirvany średnio smakuje, jest taka... :shock:
Jak coś wiem to wiem, a jak nie wiem to wiem że mógłbym wiedzieć. Jak się mylę to przepraszam bo mógłbym się mylić ale się nie mylę
Napisano 19 wrzesień 2006 - 20:48
KRYCHA napisał:
Mi ta z Nirvany średnio smakuje, jest taka... :shock:
Jak zaznaczyłam, głównie dlatego że jest blisko :mrgreen: Żmudną metodą prób i błedów da się dojść do wniosków która z proponowanych kompozycji jest jadalna.
Ja osobiście mam lęki przed szynką w Nirvanie (to skomplikowane :-P )
Ale różni ludzie, różne zestawy Panvitan :mrgreen:
Opcje tematu:
- (11 strony)
-
- 1
- 2
- 3
- →
- Ostatnia »

Pomoc