LubForum.pl - Lubelskie Forum Internetowe: Pizza w Lublinie - LubForum.pl - Lubelskie Forum Internetowe

Skocz do zawartości

• (11 strony)
  • +
  • « Pierwsza
  • 9
  • 10
  • 11
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Pizza w Lublinie

#201 Użytkownik nie jest zalogowany   dlop 

• Grupa Użytkownicy
  • Postów 1090
  • Rejestracja 23-kwiecień 07

Napisano 02 marzec 2012 - 22:29

Tym razem polecam pizzę z innego rejonu miasta, a mianowicie z miasteczka akademickiego.

Kupiłem na w zakupach grupowych kupon na pizzę z Baru Pośpiesznego, ale okazało się, że jest do wykorzystania w późniejszym terminie, więc zamówiłem od nich pizzę bez zniżki. Wybrałem pizzę kebab i w zasadzie jestem zadowolony, chociaż nie do końca.

Pizza w smaku jak najbardziej ok, nieprzypieczona i ze sporą ilością składników. Niestety dostawca chyba jest amatorskim kierowcą rajdowym, bo gdy otworzyłem pudełko pizza w środku była niemal zgięta w pół, a na dodatek była już lekko chłodna. Na plus dodam to, że została dowieziona w 50 minut co jest niezłym czasem jak na piątek wieczór. Na minus to, że chyba ze względu na umiejscowienie telefonu w lokalu i panujący tam zgiełk musiałem zamówienie i dane wykrzykiwać dwa razy do słuchawki, bo pani z pizzerii miała kłopoty z usłyszeniem co mówię. Miałbym też zastrzeżenia co do jej wielkości, ale możliwe, że to złudzenie przez ten stan pizzy o dowozie (nie wyglądała na 45 cm).

Mam do wykorzystania kilka zniżek na pizze w tym lokalu, więc na pewno napiszę jeszcze o nim. Zobaczymy jak będzie wyglądała następnym razem sprawa z dowozem, a także czy jest różnica między pizzą ze zniżką z zakupów grupowych a kupowaną normalnie.
http://www.lublin2016.pl/ - Portal Europejskiej Stolicy Kultury

#202 Użytkownik nie jest zalogowany   olenieczka 

• Grupa Użytkownicy
  • Postów 14
  • Rejestracja 19-luty 12

Napisano 03 marzec 2012 - 18:58

Ja osobiście chętnie chodzę do pizzeri Giuseppe przy ul.Hipotecznej. Tanio-duża pizza(350g) to koszt rzędu 18zł i moim zdaniem smacznie.

#203 Użytkownik nie jest zalogowany   dlop 

• Grupa Użytkownicy
  • Postów 1090

Napisano 11 marzec 2012 - 14:19

Ponownie jadłem pizzę z Baru Pośpiesznego, tym razem ze zniżką z zakpupów grupowych. Pizza naprawdę dobra w skali szkolnej 4+. Niestety dojechała troszkę chłodna, bo kierowca pobłądził. Za to poinformował mnie, że nie dość, że dowożą pizzę 24h to można też zamówić alkohol na dowóz (0,5l sobieskiego - 30zł). Moim zdaniem jest to bardzo dobra opcja imprezowa.

#204 Użytkownik nie jest zalogowany   vai 

• Grupa Użytkownicy
  • Postów 9
  • Rejestracja 12-marzec 12

Napisano 12 marzec 2012 - 12:45

Niedługo wybieram się do Lublina i zależałoby mi na tym aby znaleźć pizze z prawdziwego zdarzenia...tzn. cienkie ciasto zamiast pontonu, sos pomidorowy zamiast ketchupu. Jest gdzieś takie miejsce?

#205 Użytkownik nie jest zalogowany   Faith 

• Grupa Użytkownicy
  • Postów 7
  • Rejestracja 05-czerwiec 11

Napisano 13 marzec 2012 - 19:41

Przede wszystkim sprawdź mojego bloga tam poczytasz gdzie dobrze zjeść. Jeśli szukasz prawdziwej włoskiej pizzy to z tego co słyszałem to w Spirali taką podają ale jeszcze tam nie byłem więc nie oceniam ;) Jeśli wybierzesz coś z tego co polecam na moim blogu to na pewno nie będziesz zawiedziony :) Tylko oczywiście polecam poczytać bo czasmi polecam też pizze "studenckie", na grubym cieście, które służą temu żeby się po prostu najeść choć jeśli już je rekomenduje to również dobrze smakują ale skoro wolisz cienkie ciasto to po prostu wystarczy przeczytać bo w każdej recenzji je opisuje ;)
Dołączona grafika
Zapraszam na bloga Pizza-Kebab Lublin gdzie znajdziecie recenzje lubelskich fast foodów.

#206 Użytkownik nie jest zalogowany   rastakayya 

• Grupa Użytkownicy
  • Postów 5
  • Rejestracja 14-listopad 11

Napisano 14 marzec 2012 - 14:19

Faktycznie Bar Pośpieszny ma dobre żarcie (i w dobrej cenie) ale ja akurat pizzę uważałem dotąd za jeden z ich słabszych punktów...
No coż, co kto lubi, od siebie polecam Presto na Nadbystrzyckiej.
Kiedyś zamawiałem wyłącznie MIMI ale ostatnio coś się popsuło - cienkie ciasto jeszcze ok ale grube często niedopieczone.

#207 Użytkownik nie jest zalogowany   vai 

• Grupa Użytkownicy
  • Postów 9
  • Rejestracja 12-marzec 12

Napisano 15 marzec 2012 - 10:39

Faith dzięki :). Przynajmniej będę wiedziała gdzie jeść przez te kilka dni :)

#208 Użytkownik nie jest zalogowany   yourenotalone 

• Grupa Użytkownicy
  • Postów 37
  • Rejestracja 31-sierpień 07

Napisano 19 marzec 2012 - 13:58

w indexie mają całkiem niezłą pizze, Pospieszny zresztą też. Ale i tak dla mnie najlepsza i wielokrotnie to juz pisałem jest napoleonska :)
Dołączona grafika

#209 Użytkownik nie jest zalogowany   szukacz 

• Grupa Użytkownicy
  • Postów 4
  • Rejestracja 06-marzec 12

Napisano 28 marzec 2012 - 10:17

Dobrze, że trafiłem na ten wątek. Już nie raz krążyliśmy po Lublinie (będąc przejazdem) w poszukiwaniu czegoś do jedzenia. Warto zanotować nazwy, o których piszecie. Jakby pojawiły się jeszcze adresy (coby wpić w GPS od razu, byłoby mega miło). Z moich obliczeń wynika, że będziemy w pobliżu w okolicach długiego weekendu majowego (przez albo po) w zależności jak wyrobimy się ze spotkaniami, to będziemy mogli przetestować.

#210 Użytkownik nie jest zalogowany   Kryszka 

• Grupa Użytkownicy
  • Postów 5
  • Rejestracja 28-marzec 12

Napisano 28 marzec 2012 - 11:16

Oj tak przydałyby się adresy, jakieś namiary na fajne miejsca. Zwłaszcza dla przyjezdnych to istotne informacje, dlatego jeśli możecie, to dodajcie coś więcej.

#211 Użytkownik nie jest zalogowany   dlop 

• Grupa Użytkownicy
  • Postów 1090

Napisano 28 marzec 2012 - 15:10

Tutaj jest mój stary wątek opisujący Karczmę pod strzechą ---->klik. Naprawdę warto odwiedzić jeden z lokali pod tą nazwą.

#212 Użytkownik nie jest zalogowany   leodm 

• Grupa Użytkownicy
  • Postów 1
  • Rejestracja 14-kwiecień 12

Napisano 14 kwiecień 2012 - 13:01

Wyświetl postUżytkownik Seba_lsm dnia 16 kwiecień 2011 - 11:58 napisał

Polecam Pizzerie Alibi www.alibipizzeria.com.pl najlepsza pizza w Lublinie i super promocje Załącznik logo_yellow_small.jpg

Wielka Żenada!!!
Do skorzystania z pizzy zachęciły mnie zakupy grupowe. Pierwszy raz w lutym było ok. pizza smaczna i dobre sosy, im więcej sprzedanych kuponów grupowych w czasie tym gorsza pizza i obsługa. Dzisiaj otrzymałem ostatnie pizze z tego lokalu, dosłownie poniżej krytyki pizza zimna zamawiać trzeba dzień wcześniej, brak zamówionych sosów(3 płatnych dodatkowo), wcześniej zapomnieli dodać oliwki też w cenie, pyzatym nawet ich nie pokroją na połowę, sera jak na lekarstwo mimo że zamówiłem podwójny jednym słowem jedzenie jak na dworcu PKP baz obrazy dla jadłodajni dworcowych. NIE POLECAM szczególnie że pizza miała być dla dzieci jedno wielkie oszustwo.

#213 Użytkownik nie jest zalogowany   lubefo 

• Grupa Użytkownicy
  • Postów 20
  • Rejestracja 14-grudzień 09

Napisano 20 kwiecień 2012 - 12:06

Nie wiecie czy gdzieś w okolicy ma swój lokal Party Pizza? Jadłem u nich genialną pizzę o nazwie serowe party.
Pizze m.in. z fetą i serem pleśniowym. Czy gdzieś u nas mają swoją restaurację?

#214 Użytkownik nie jest zalogowany   Faith 

• Grupa Użytkownicy
  • Postów 7
  • Rejestracja 05-czerwiec 11

Napisano 22 kwiecień 2012 - 08:35

Na blogu mamy teraz wyjątkową okazję. Specjalnie dla naszych czytelników Pizzeria Planeta przygotowała promocję - duża pizza z 3 dowolnie wybranymi składnikami za 12 zł! Wystarczy wejść na tę stronę http://pizzakebablub...z-pizzerii.html wydrukować kupon i pokazać go przed zamówieniem, a po zjedzeniu smacznej i najtańszej pizzy w mieście podziękować nam klikając "Lubie to" na naszym facebookowym profilu :) (oczywiście kliknięcie na facebooku nie jest obowiązkowe ale bardzo byśmy się cieszyli ^^) Spieszcie się - promocja trwa tylko do końca kwietnia!
Dołączona grafika
Zapraszam na bloga Pizza-Kebab Lublin gdzie znajdziecie recenzje lubelskich fast foodów.

#215 Użytkownik nie jest zalogowany   Adam Bąk 

• Grupa Użytkownicy
  • Postów 2
  • Rejestracja 09-maj 12

Napisano 09 maj 2012 - 08:30

Jak dotąd pizze jadłem w Barze Pośpiesznym jednak przy najbliższej okazji skuszę się sprawdzić co ma do zaoferowania Pizzeria Planeta :)

Opcje tematu:

• (11 strony)
  • +
  • « Pierwsza
  • 9
  • 10
  • 11