LubForum.pl - Lubelskie Forum Internetowe: Pizza w Lublinie - LubForum.pl - Lubelskie Forum Internetowe

Skocz do zawartości

• (11 strony)
  • +
  • « Pierwsza
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Pizza w Lublinie

#181 Użytkownik nie jest zalogowany   Seba_lsm 

• Grupa Użytkownicy
  • Postów 1
  • Rejestracja 16-kwiecień 11

Napisano 16 kwiecień 2011 - 11:58

Polecam Pizzerie Alibi www.alibipizzeria.com.pl najlepsza pizza w Lublinie i super promocje Załączona grafika: logo_yellow_small.jpg

#182 Użytkownik nie jest zalogowany   kazik2000 

• Grupa Użytkownicy
  • Postów 295
  • Rejestracja 21-maj 07

Napisano 18 kwiecień 2011 - 14:47

Czy właściciele/pracownicy mogliby w końcu przestać "udawać" zadowolonych klientów? :blink:

#183 Użytkownik nie jest zalogowany   indiced 

• Grupa Użytkownicy
  • Postów 752
  • Rejestracja 27-sierpień 07

Napisano 19 kwiecień 2011 - 02:06

Ja polecam pizzerię elTornado, jestem stałym ich klientem i bardzo polecam, mają niewielki wybór składników, ale za to składniki są świeże i dobrej jakości, ciasto pizzowe jest lekkie. Wspólnie ze znajomymi zamówiliśmy tam ok. 40 pizz...w tym roku... ;P

Bardzo polecam bodajże pizzę "el.Rucola" (pomidorki koktajlowe, rucola, szynka, mozarella)

#184 Użytkownik nie jest zalogowany   basta 

• Grupa Użytkownicy
  • Postów 3
  • Rejestracja 02-maj 11

Napisano 02 maj 2011 - 19:14

Ja zawsze zamawiam pizze z Mimi. Moim zdanie w Lublinie to najlepsza pizza

#185 Użytkownik nie jest zalogowany   niesztuka 

• Grupa Użytkownicy
  • Postów 1
  • Rejestracja 22-maj 11

Napisano 22 maj 2011 - 12:26

Wyświetl postUżytkownik indiced dnia 19 kwiecień 2011 - 02:06 napisał

Ja polecam pizzerię elTornado, jestem stałym ich klientem i bardzo polecam, mają niewielki wybór składników, ale za to składniki są świeże i dobrej jakości, ciasto pizzowe jest lekkie. Wspólnie ze znajomymi zamówiliśmy tam ok. 40 pizz...w tym roku... ;P

Bardzo polecam bodajże pizzę "el.Rucola" (pomidorki koktajlowe, rucola, szynka, mozarella)

Ja niestety nie polecam tej pizzy. Pizza była spalona, bez jednego składnika. W dodatku trzeba chodzić z dostawcą i rozmieniać pieniądze bo nie ma przy sobie, żeby wydawać resztę. Przy takiej konkurencji w Lublinie powinny się starać o klienta a tak na własne życzenie zrobili sobie kiepską reklamę.

#186 Użytkownik nie jest zalogowany   ziutodzilla 

• Grupa Użytkownicy
  • Postów 2
  • Rejestracja 02-czerwiec 11

Napisano 02 czerwiec 2011 - 20:05

Dla mnie dobra pizzeria to Don Roberto na Krakowskim. A teraz jeszcze zniżkę znalazłam :) http://www.zakuponik...abatu_na_napoje
polecam :)

#187 Użytkownik nie jest zalogowany   Faith 

• Grupa Użytkownicy
  • Postów 7
  • Rejestracja 05-czerwiec 11

Napisano 05 czerwiec 2011 - 11:22

Jeśli chcecie zobaczyć jak wygląda pizza z danej pizzerii i co o niej sądzę to zapraszam na mojego bloga - Pizza Lublin - gdzie publikuje recenzje różnych lokali. Odwiedzajcie na bieżąco, a na pewno się nie zawiedziecie zamawiając jakiegoś fast fooda. Proszę też o komentarze (mam nadzieję, że nie pracowników danych restauracji :rolleyes:).
Dołączona grafika
Zapraszam na bloga Pizza-Kebab Lublin gdzie znajdziecie recenzje lubelskich fast foodów.

#188 Użytkownik nie jest zalogowany   dlop 

• Grupa Użytkownicy
  • Postów 1090
  • Rejestracja 23-kwiecień 07

Napisano 30 lipiec 2011 - 20:02

Kilka dni temu podrzucono mi pod drzwi ulotkę pizzy Tiesto na ul. Dziewanny. Dostałem ją po raz pierwszy, wiec zakładam, że to nowa pizzeria zważywszy na fakt, że na razie prowadzą sprzedaż tylko na telefon (tak piszą na ulotce). Jakby ktoś skosztował tego nowego specyfiku niech napisze jak wrażenia:)
http://www.lublin2016.pl/ - Portal Europejskiej Stolicy Kultury

#189 Użytkownik nie jest zalogowany   xbox 

• Grupa Użytkownicy
  • Postów 17
  • Rejestracja 23-lipiec 11

Napisano 31 lipiec 2011 - 12:35

prawde mówiąc każdy ma inne podniebienie i najlepiej samemu spróbować i wybrać najlepszą :) osobiscie wolę cieniutkie ciasto typowo włoskie a inni wolą grube-amerykańskie i tu już są różnice w smakach a z dodatkami to inna historia, grunt to że jak jest dobra pizza to nie używa się sosów, i dobre pizzerie nawet ich nie proponują z własnej inicjatywy bo po co zamazywać dobry smak pizzy... :) elTornado i Alibi są dość dobre jak na nasze realia :)

#190 Użytkownik nie jest zalogowany   xbox 

• Grupa Użytkownicy
  • Postów 17
  • Rejestracja 23-lipiec 11

Napisano 31 lipiec 2011 - 12:35

prawde mówiąc każdy ma inne podniebienie i najlepiej samemu spróbować i wybrać najlepszą :) osobiscie wolę cieniutkie ciasto typowo włoskie a inni wolą grube-amerykańskie i tu już są różnice w smakach a z dodatkami to inna historia, grunt to że jak jest dobra pizza to nie używa się sosów, i dobre pizzerie nawet ich nie proponują z własnej inicjatywy bo po co zamazywać dobry smak pizzy... :) elTornado i Alibi są dość dobre jak na nasze realia :)

#191 Użytkownik nie jest zalogowany   luloo 

• Grupa Użytkownicy
  • Postów 1
  • Rejestracja 05-luty 09

Napisano 11 sierpień 2011 - 18:25

Ja polecam nową restauracyjkę na ul. Jana Sawy 10 AvoCado: mają niskie ceny i myślę że każdy znajdzie coś dla siebie.
Godne polecenia:)
avocado-lublin.pl
Był sobie człek - szaleniec na schwał
Im więcej dawał, tym więcej miał.

#192 Użytkownik nie jest zalogowany   Faith 

• Grupa Użytkownicy
  • Postów 7
  • Rejestracja 05-czerwiec 11

Napisano 24 wrzesień 2011 - 16:57

ElTornado jadłem - całkiem przyzwoita, niedługo opis i zdjęcia powinny się pojawić u mnie na blogu ;) Avocado nie chciało dowieźć na Czechów więc niestety ocenić nie mogę - kiedyś się wybiorę ale już mają u mnie minus bo dobra pizzeria powinna mieć dowóz na terenie całego miasta...

Mam jeszcze prośbę do użytkowników forum - pomożecie rozreklamować mojego bloga wśród Waszych znajomych? Chyba każdy wolałby żeby znajomi na imprezę zamówili dobrą pizzę zamiast jakiegoś gniota więc będzie to też z korzyścią dla Was :D A jak to najłatwiej zrobić? Klikacie po prostu "Lubie to!" na blogowym fanpage'u na facebooku czyli TUTAJ, a później "Udostępnij" (jest po lewej stronie pod liczbą osób lubiących fanpage) aby udostępnić go na Waszej tablicy :) Z góry serdecznie dziękuję!
Dołączona grafika
Zapraszam na bloga Pizza-Kebab Lublin gdzie znajdziecie recenzje lubelskich fast foodów.

#193 Użytkownik nie jest zalogowany   4est 

• Grupa Użytkownicy
  • Postów 8
  • Rejestracja 01-wrzesień 07

Napisano 28 listopad 2011 - 13:32

Co do Avocado naprawdę dobre jedzenie tak rzadko dostępne w ostatnich czasach w Lublinie. Oprócz pizzy maja świetne dania :P

A od Siebie dodam jeszcze SmartPizza http://www.smartpizza.pl/
dostarczają Smartami za darmo , dosyć cienkie chrupiące ciasto i mają 10% taniej dla studentów przy i tak niskich cenach.
Ps. Moja ulubiona Salami Pieczarki i Duszony Szpinak.
Akurat miesci sie w ich promocji ze za dwie takie pizze 39,50. Co wychodzi niecałe 20zł za pizze 42cm z trzema składnikami. Za te pieniądze czasami nawet Margherity się nie dostanie :/

Szkoda że jeżdżą tylko na czubach, Lsm i chyba Nałkowskich :(

Aż zgłodniałem... Idę sam sobie ugotować obiad :( :P

#194 Użytkownik nie jest zalogowany   pfff 

• Grupa Użytkownicy
  • Postów 5
  • Rejestracja 17-listopad 11

Napisano 29 listopad 2011 - 05:09

Wiersz na dzis:
"Lód i światło w mej lodówce
Z głodu kołuje się w główce
Za obiadkiem woła brzuszek
Dajcie pizzy choć okruszek!"

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

#195 Użytkownik nie jest zalogowany   lubefo 

• Grupa Użytkownicy
  • Postów 20
  • Rejestracja 14-grudzień 09

Napisano 30 grudzień 2011 - 14:51

W miarę niedawno byłem we Wrocławiu. Tam mają pizzerię o nazwie Party Pizza. Czy kojarzycie może by oni mieli gdzieś u nas swoją knajpę?
W sumie była to najsmaczniejsza pizza jaką dotychczas jadłem. Świetny smak, doskonałe składniki i mega sosy.
Znacie może tą pizzę?

#196 Użytkownik nie jest zalogowany   samosia111 

• Grupa Użytkownicy
  • Postów 3
  • Rejestracja 22-styczeń 12

Napisano 03 luty 2012 - 18:55

Wiecie, gdzie w Lublinie jest taka pizzeria MAFIA?? Ponoc to typowo wloska kuchnia i chetnie bym sobie tego sprobowala.

#197 Użytkownik nie jest zalogowany   patelnia8883 

• Grupa Użytkownicy
  • Postów 3
  • Rejestracja 03-luty 12

Napisano 04 luty 2012 - 12:10

W LUBLINIE CIEŻKO TRAFIC NA DOBRA PIZZE!!!!

#198 Użytkownik nie jest zalogowany   Rafaelek 

• Grupa Użytkownicy
  • Postów 1
  • Rejestracja 03-luty 12

Napisano 06 luty 2012 - 10:50

Ciezko, ale pewnie jakos mozna?
Ja tam jestem fanem pizzy i tez bym zjadl naprawde dobra pizze w Lublinie.
Kto wie, gdzie. Tylko tak centralnie polozona prosze.

P.s najlepiej, gdyby to nie byla sieciowka!

#199 Użytkownik nie jest zalogowany   bateem 

• Grupa Użytkownicy
  • Postów 1
  • Rejestracja 07-luty 12

Napisano 07 luty 2012 - 14:54

Spróbuj pizzę w Pizzeri LA CASA. To jest na ul. Obrońców pokoju (na miasteczku akademickim). Zamawiam tam od kilku lat i jesetm mega zadowolony a restauracja wygląda z klasą a nie jak jakaś mordownia.
Ceny mają bardzo atrakcyjne.

Zobacz to: http://www.facebook.com/LaCasa.Lublin

i ciągle mają jakieś promocje.

Dla mnie najlepsza pizza w Lublinie.

#200 Użytkownik nie jest zalogowany   dlop 

• Grupa Użytkownicy
  • Postów 1090
  • Rejestracja 23-kwiecień 07

Napisano 12 luty 2012 - 23:25

Znowu muszę polecić pizzę z Głodnego Królika. Nie jadłem u nich blisko 2 lata aż do dzisiaj i pizza nadal trzyma poziom. Szkoda tylko, że dojechała do mnie już troszkę chłodna.
http://www.lublin2016.pl/ - Portal Europejskiej Stolicy Kultury

Opcje tematu:

• (11 strony)
  • +
  • « Pierwsza
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11