Najlepszy kebab w Lublinie
Napisano 02 marzec 2007 - 20:39
Z przykrością stwierdzam że dzisiaj znalazłem w kebabie kawałki prawie surowego mięsa.
Ponieważ jest to (przynajmniej do tej pory) jeden z lepszych barów, dlatego nie wymienię jego nazwy aby nie psuć im opinii. Ale jeżeli sytuacja znowu sie powtórzy do będę musiał poinformować forumowiczów o tym fakcie.
Ponieważ jest to (przynajmniej do tej pory) jeden z lepszych barów, dlatego nie wymienię jego nazwy aby nie psuć im opinii. Ale jeżeli sytuacja znowu sie powtórzy do będę musiał poinformować forumowiczów o tym fakcie.
Napisano 03 marzec 2007 - 16:47
aasia napisał:
oprócz Głodnego Królika (ale o niego pewnie nie chodzi)
Nie, nie maiłem tutaj na myśli Głodnego Królika.
Tak przy okazji, czy ktoś z Was jak powinien wyglądać prawidłowo przygotowany kebab?
Zastanawia mnie to czy te mięso nie powinno na bieżąco obracać się na tej maszynie (nie wiem jak to nazywa się) i dopiero jak przychodzi klient to sprzedawca bierze nóż i skrobie kawałki mięsa?
Napisano 04 marzec 2007 - 16:45
necik napisał:
czy ktoś z Was jak powinien wyglądać prawidłowo przygotowany kebab?
Zastanawia mnie to czy te mięso nie powinno na bieżąco obracać się na tej maszynie (nie wiem jak to nazywa się) i dopiero jak przychodzi klient to sprzedawca bierze nóż i skrobie kawałki mięsa?
No w zasadzie chyba powinno ale nie musi ;-) chodzi głównie o to żeby nie było zimne i żeby było odpowiednio przypieczone ;-) chyba...
Clevinger nie żył. Była to najpoważniejsza wada jego filozofii życiowej.
Napisano 25 kwiecień 2007 - 18:56
szkoda tylko, że obsługa Habiba jest nie dość cierpliwa by udzielić klientowi informacji na temat swoich produktów i poczekać aż się zdecyduje, tylko ponagla... moja noga tam więcej nie stanie.
Biblioteka Politechniki Lubelskiej www.Biblioteka.PolLub.pl | Dyskusje na temat inwestycji (także w Lublinie) www.skyscrapercity.com | www.Qavtan.WordPress.com
Napisano 25 kwiecień 2007 - 22:38
A Ty tam idziesz jeść czy sobie pogadać? Zresztą, o co można pytać. "Czym się różni kebab łagodny od ostrego?".
http://adlew.blogspot.com - serdecznie zapraszam na mojego bloga. Niech to będzie malkontencki głos także w Twoim domu.
Napisano 25 kwiecień 2007 - 22:54
Leffmeister, Qavtan jest fanem takich sprzedawców, jak w tym skeczu Macieja Stuhra:
- Od łazu poplose, od łazu poplose... A POJOZMAWIAĆ?! :mrgreen:
BTW, pozdrawiam kolegę z tego samego liceum, Qavtan ;-)
- Od łazu poplose, od łazu poplose... A POJOZMAWIAĆ?! :mrgreen:
BTW, pozdrawiam kolegę z tego samego liceum, Qavtan ;-)
Napisano 26 kwiecień 2007 - 16:14
Hehe, Pozdrawiam Shaw 
Jak idę do nowego miejsca gastronomicznego to lubię wiedzieć co mam do wyboru i co ewentualnie trafi do mego brzucha.
Wychodzę z założenia, że obsługa jest od tego, żeby zaprezentować mi potrawy i zachęcić do ich zjedzenia.
Jak idę do nowego miejsca gastronomicznego to lubię wiedzieć co mam do wyboru i co ewentualnie trafi do mego brzucha.
Wychodzę z założenia, że obsługa jest od tego, żeby zaprezentować mi potrawy i zachęcić do ich zjedzenia.
Biblioteka Politechniki Lubelskiej www.Biblioteka.PolLub.pl | Dyskusje na temat inwestycji (także w Lublinie) www.skyscrapercity.com | www.Qavtan.WordPress.com
Napisano 26 kwiecień 2007 - 17:45
Golas, to pomyśl że idziesz to np. Indonezyjskiej restauracji i masz tylko menu przed sobą i musisz zamówić coś co będzie ci smakowało :-/ dasz rade bez zapytania się kogoś o potrawy, jeśli tak to moje gratulacje. Qavtan, co to twojego przypadku kebab to kebab więc nad czym tu dumać?? :shock: :mrgreen: :mrgreen:
Napisano 27 kwiecień 2007 - 06:32
no i właśnie o to chodzi, że NIE! Do jasnej ... ! Kebab kebabowi nie równy!
Z resztą w tych restauracjach nie tylko kebaby/gyrosy.
Z resztą w tych restauracjach nie tylko kebaby/gyrosy.

Pomoc