Strona 1 z 1
studniówka 2011?
Napisano 18 styczeń 2010 - 16:14
Witam. Mam takie pytanie.. czy ktoś z was ma możliwość załatwienia sali na studniówkę 8 lub 15 stycznia 2011? Studniówka będzie na ok 260 osób... Większość sal pozajmowane i mało szans na znalezienie czegoś... dopuszczamy również okolice lublina... lepiej dojechać niż nie mieć zabawy...
Napisano 19 styczeń 2010 - 00:20
Użytkownik necik dnia 19 styczeń 2010 - 00:07 napisał
Lekki OT, ale dlaczego Archiwum miałoby upaść? Słyszałem że ostatnio jakieś podziały były... ? 
o takich rzeczach się nie mówi za wcześnie, ale w tym roku, może dojść do zmiany właściciela, mnie to ani grzeje ani ziębi, bo nie przepadałem za tym miejscem, chociaż możliwe, że nie zrobią rebrandingu
@meesha:
Nie wszystkie licea posiadają tak pojemne sale gimnastyczne;P
Napisano 19 styczeń 2010 - 00:55
Wiem, że trochę nie te czasy (to dopiero 10 lat, [edit] cholera 11
), ale z braku laku... U mnie w liceum (Unia) sala gimnastyczna była i jest raczej rozmiaru "mini", mimo tego na studniówce świetnie bawili się w niej uczniowie 4 klas wraz z osobami towarzyszącymi, gronem pedagogicznym oraz zaproszonymi gośćmi, ze świeżo upieczonym prezydentem Pruszkowskim na czele (absolwent niestety
). Czyli razem jakieś 250 osób. I dało się. Czemu teraz "niedasie" to nie wiem, stary już jestem
Od dnia, w którym strzałą trafił we mnie Amor,
w sercu mam tylko Motor,
w żyłach płynie metanol...
w sercu mam tylko Motor,
w żyłach płynie metanol...
Napisano 19 styczeń 2010 - 01:51
Odradzam halę MTL. Straszne zdzierstwo, a właściciele zachowują się jakby robili łachę, że pozwolili wynająć tego blaszaka. Dzwoń do filharmonii, jest tam ciasno i jak jest duża szkoła to tańczy się poloneza na kilka tur, ale moi znajomi, którzy tam organizowali bardzo sobie chwalą.
http://www.lublin2016.pl/ - Portal Europejskiej Stolicy Kultury
Napisano 19 styczeń 2010 - 09:37
No to zróbcie w niedzielę. Poniedziałek niech dyrekcja zrobi wolnym dniem, wy go jakoś odrobicie i po krzyku.
http://www.lublin2016.pl/ - Portal Europejskiej Stolicy Kultury
Napisano 19 sierpień 2010 - 08:31
Witam
Panie i Panowie niestety dopiero teraz przeczytałem ten temat i myślę że jestem w stanie pomóc.
Polecam Hotel Królewski w Janowie Lubelskim, organizują studniówki z całego regionu nawet na 700 osób.
Mają przepiękne sale w starym stylu nie wierzycie zobaczcie www.hotelkrolewski.com.pl
Z tego co wiem to jak co roku zapewniają już w cenie transport do hotelu no i oczywiście z powrotem również.
Do tego ceny jakie oferują w porównaniu z cenami z lublina są niebywale niskie !!!
My kontaktowaliśmy się z menagerem Hotelu -Łukasz Flis 694 432 882, jeżeli chcecie się czegoś dowiedzieć o studniówkach w tym roku to myślę że warto do niego zadzwonić.
Do nas do szkoły przyjeżdzał jak tylko chcieliśmy się czegoś dowiedzieć.
pozdrawiam i powodzenia
Panie i Panowie niestety dopiero teraz przeczytałem ten temat i myślę że jestem w stanie pomóc.
Polecam Hotel Królewski w Janowie Lubelskim, organizują studniówki z całego regionu nawet na 700 osób.
Mają przepiękne sale w starym stylu nie wierzycie zobaczcie www.hotelkrolewski.com.pl
Z tego co wiem to jak co roku zapewniają już w cenie transport do hotelu no i oczywiście z powrotem również.
Do tego ceny jakie oferują w porównaniu z cenami z lublina są niebywale niskie !!!
My kontaktowaliśmy się z menagerem Hotelu -Łukasz Flis 694 432 882, jeżeli chcecie się czegoś dowiedzieć o studniówkach w tym roku to myślę że warto do niego zadzwonić.
Do nas do szkoły przyjeżdzał jak tylko chcieliśmy się czegoś dowiedzieć.
pozdrawiam i powodzenia
Opcje tematu:
Strona 1 z 1

Pomoc