LubForum.pl - Lubelskie Forum Internetowe: Wieczór kawalerski lub panieński w Lublinie - LubForum.pl - Lubelskie Forum Internetowe

Skocz do zawartości

• (2 strony)
  • +
  • 1
  • 2
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Wieczór kawalerski lub panieński w Lublinie Propozycje, polecane lokale, itd.

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   andrewchelm 

• Grupa Użytkownicy
  • Postów 2
  • Rejestracja 06-kwiecień 10

Napisano 06 kwiecień 2010 - 20:23

Witam kolega się żeni i jak to zwykle bywa wybieramy się w kilkunastu na męskie wyjście.Tylko nie bardzo mam rozeznanie w lokalach które by się nadawały.Macie jakieś propozycje?

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   necik 

• Grupa Admin
  • Postów 3099
  • Rejestracja 28-sierpień 06

Napisano 06 kwiecień 2010 - 20:34

Na stronie Dziennika Wschodniego była reklama nowego lokalu: http://www.paradise-club.pl (dawna Oranżada).

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   jaPko robaczywe 

• Grupa Użytkownicy
  • Postów 33
  • Rejestracja 07-kwiecień 10

Napisano 07 kwiecień 2010 - 09:47

Tifosi to taki męski klub, pab jest:), chociaż zależy kto co lubi i na czym ma się ten wieczór opierać, ale prawdopodobnie dałoby się zrobić imprezę zamkniętą i zapewnić towarzystwo mhh...PlayGirl:D http://www.tifosi.pl/
nigdy nie jest tak dobrze, żeby nie mogło być jeszcze lepiej:)

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   meesha 

• Grupa Mod Team
  • Postów 1000
  • Rejestracja 10-sierpień 07

Napisano 07 kwiecień 2010 - 12:04

Tifosi to się już zrobił jakiś kombinat "wieczorokawalerski" i "wieczoropanieński" co weekend po kilka takich imprez naraz robią. Mnie się już przejadło po 3 kawalerskich w jednym roku w jednym miejscu. No ale co kto lubi :P
Od dnia, w którym strzałą trafił we mnie Amor,
w sercu mam tylko Motor,
w żyłach płynie metanol...

#5 Użytkownik nie jest zalogowany   andrewchelm 

• Grupa Użytkownicy
  • Postów 2
  • Rejestracja 06-kwiecień 10

Napisano 07 kwiecień 2010 - 21:16

Dzięki serdeczne

#6 Użytkownik nie jest zalogowany   Gwiazdka 

• Grupa Użytkownicy
  • Postów 1
  • Rejestracja 21-kwiecień 10

Napisano 21 kwiecień 2010 - 12:05

Kochane Lubelanki:) Poszukuje fajnego pomysłu, fajnego miejsca na panieński mojej przyjaciółki w maju 2010!! Jeśli byłyście na jakimś fajnym wieczorze podzielcie się proszę:) Liczę na Was. Pozdrawiam:)

#7 Użytkownik nie jest zalogowany   StaRa-DruKarNiA 

• Grupa Użytkownicy
  • Postów 8
  • Rejestracja 25-kwiecień 10

Napisano 25 kwiecień 2010 - 23:42

Witam,

Zajmuję się organizacją imprez okolicznościowych takich jak bankiety, spotkania biznesowe, półmetki, wieczory panieńskie, kawalerskie imprezy firmowe, wesela i.t.p..... Współpracuję z jednym z najbardziej prestiżowych lokali w Lublinie, które znajduje się na Starym Mieście. Ceny są elastyczne i dostosowane do każdego klienta indywidualnie. Wszystko odbywa się na najwyższym poziomie.

ZAPRASZAM 506-096-054

#8 Użytkownik nie jest zalogowany   StaRa-DruKarNiA 

• Grupa Użytkownicy
  • Postów 8
  • Rejestracja 25-kwiecień 10

Napisano 25 kwiecień 2010 - 23:47

Witam,

Zajmuję się organizacją imprez okolicznościowych takich jak bankiety, spotkania biznesowe, półmetki, wieczory panieńskie, kawalerskie imprezy firmowe, wesela i.t.p..... Współpracuję z jednym z najbardziej prestiżowych lokali w Lublinie, które znajduje się na Starym Mieście. Ceny są elastyczne i dostosowane do każdego klienta indywidualnie. Wszystko odbywa się na najwyższym poziomie.

ZAPRASZAM 506-096-054

#9 Użytkownik nie jest zalogowany   imprezowo2010 

• Grupa Użytkownicy
  • Postów 2
  • Rejestracja 16-maj 10

Napisano 16 maj 2010 - 16:13

Osoby które szukają organizatorów oraz pomocy w zorganizowaniu kawalerskiego lub panieńskiego wieczoru w Lublinie zapraszamy do nas ;)Współpracujemy z klubami i firmami potrzebnymi do stworzenia niezapomnianej imprezy... kontakt: tel. 509-387-236 ; gg: 3839714

#10 Użytkownik nie jest zalogowany   ewe 

• Grupa Użytkownicy
  • Postów 1
  • Rejestracja 18-maj 10

Napisano 18 maj 2010 - 14:22

Ja mialam swoj wieczor panienski w Naturalias Spa na Montazowej 14.
Nie chchialam striptizera, mialam swietny masaz odprezylam sie. Idealny pomysl. Dziekuje moim kolezankom za to.
P.S. Obsluga znakominta. :rolleyes:

#11 Użytkownik nie jest zalogowany   olivka1 

• Grupa Użytkownicy
  • Postów 2
  • Rejestracja 20-maj 10

Napisano 20 maj 2010 - 09:52

ja polecam ... pokaz barmański! fajne rozwiązanie zamiast striptisera:) barman możne zrobić taki pokaz nawet w domu. U mojej koleżanki był barman który przez godzinę robił nam pyszne drinki na własnym przywiezionym ze sobą barze, zrobił pokaz (niesamowite co on wyprawiał z tymi butelkami) złapałyśmy dobry nastrój i ruszyłyśmy do klubu:) barman był ze strony www.highflybar.pl

#12 Użytkownik nie jest zalogowany   Xmarx 

• Grupa Użytkownicy
  • Postów 362
  • Rejestracja 19-sierpień 09

Napisano 20 maj 2010 - 11:49

Oj dziewczyny- już lepszej reklamy nie mogłyście zamieścić. A nie można napisać tak wprost, że się chce polecić własną firmę?

#13 Użytkownik nie jest zalogowany   fido 

• Grupa Użytkownicy
  • Postów 1
  • Rejestracja 18-sierpień 10

Napisano 18 sierpień 2010 - 09:37

Gdzie na wieczór kawalerski w Lublinie? Może paintball

#14 Użytkownik nie jest zalogowany   Leffmeister 

• Grupa Użytkownicy
  • Postów 478
  • Rejestracja 17-kwiecień 07

Napisano 18 sierpień 2010 - 11:22

Jaki sens?
http://adlew.blogspot.com - serdecznie zapraszam na mojego bloga. Niech to będzie malkontencki głos także w Twoim domu.

#15 Użytkownik nie jest zalogowany   tonyhalikps 

• Grupa Użytkownicy
  • Postów 1
  • Rejestracja 08-wrzesień 10

Napisano 08 wrzesień 2010 - 19:45

Jest taka konkretna firma, która zadba o Wasze wieczory Kawalerskie oraz Panieńskie. Organizują kompleksowo cały wieczór jak i weekend. W mieście i na wyjeździe. Ciekawe pomysły na spędzenie tego szalonego wieczoru :) specjalne oferty dla Pań jak i Panów. Paintball, quady, strzelnica, loty balonem, tancerze i tancerki to tylko mały ułamek tego co proponują. Dbają o bezpieczeństwo uczestników zabawy wszędzie, podczas całego wieczoru. Odbierają gości i zawożą z powrotem wszystkich pod same drzwi domu. Tel 792 658 829

#16 Użytkownik nie jest zalogowany   meesha 

• Grupa Mod Team
  • Postów 1000
  • Rejestracja 10-sierpień 07

Napisano 09 wrzesień 2010 - 00:37

Jest taka konkretna firma, która zadba o Wasze wieczory Kawalerskie oraz Panieńskie. Organizujemy kompleksowo cały wieczór jak i weekend. W mieście i na wyjeździe. Ciekawe pomysły na spędzenie tego szalonego wieczoru :) specjalne oferty dla Pań jak i Panów. Paintball, quady, strzelnica, loty balonem, tancerze i tancerki to tylko mały ułamek tego co proponujemy. Dbamy o bezpieczeństwo uczestników zabawy wszędzie, podczas całego wieczoru. Odbieramy gości i zawozimy z powrotem wszystkich pod same drzwi domu.

To jakieś schorzenie, żeby pisać o sobie w trzeciej osobie czy o co chodzi???
Od dnia, w którym strzałą trafił we mnie Amor,
w sercu mam tylko Motor,
w żyłach płynie metanol...

#17 Użytkownik nie jest zalogowany   indiced 

• Grupa Użytkownicy
  • Postów 752
  • Rejestracja 27-sierpień 07

Napisano 09 wrzesień 2010 - 03:16

nie ma to jak własnoręczna organizacja takiej imprezy...bo wtedy Hangover, to mało powiedziane!

btw. ten wątek to taka jedna wielka reklama...

#18 Użytkownik nie jest zalogowany   Piterson 

• Grupa Użytkownicy
  • Postów 18
  • Rejestracja 15-wrzesień 10

Napisano 15 wrzesień 2010 - 12:33

Podepnę się pod temat.
Gdzie w naszym grodzie można znaleźć dziewczynę która zatańczyłaby na takim wieczorze? Oczywiście dla przyszłego młodego jakieś zrzucanie ciuszków wchodzi w grę, nie chodzi mi natomiast na pewno o nic więcej :)

#19 Użytkownik nie jest zalogowany   anngood 

• Grupa Użytkownicy
  • Postów 2
  • Rejestracja 24-wrzesień 10

Napisano 24 wrzesień 2010 - 23:30

Słyszałam o Tropicanie drinkbarze koło lipowej. ponoć tanie drinki. był ktoś tam na kawalerskim?

#20 Użytkownik nie jest zalogowany   Mincek 

• Grupa Użytkownicy
  • Postów 1
  • Rejestracja 24-marzec 11

Napisano 24 marzec 2011 - 15:31

A ja Zaoferuję Paczkę w Klubie !
jest to świetna opcja imprezowa na Wieczór Kawalerski/Panieński, ale nie tylko bo propozycja ogólnie dla klubowiczy uczęszczających do klubów w zorganizowanej grupie

dzięki zebraniu zorganizowanej grupy w ramach Paczki w Klubie jesteście w stanie zaoszczędzić na prawdę całkiem sporą kasę.
jak to mówią : W KUPIE SIŁA - podążając za tym sloganem wykorzystajcie potencjał grupy

zapraszam do zapoznania się ze zniżkami na www.facebook.com/paczkawklubie lub na www.paczkawklubie.pl
jedynym warunkiem do skorzystania ze zniżek jest jej wykupienie dzień przed imprezą !

jeżeli jest coś co chcielibyście uzyskać w ofercie kontaktujcie sie z Paczką telefonicznie lub mailowo:
tel.797 570 492
kontakt@paczkawklubie.pl

Paczka w Klubie jest również w stanie zrealizować najbardziej zwariowane pomysły na imprezy kawalerskie/panieńskie/ urodziny itd itp. :)

Pozdrawiam i zapraszam do kliknięcia LUBIĘ TO na facebooku !

Dołączona grafika

Opcje tematu:

• (2 strony)
  • +
  • 1
  • 2