LubForum.pl - Lubelskie Forum Internetowe: Koszykówka w Lublinie - LubForum.pl - Lubelskie Forum Internetowe

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Koszykówka w Lublinie Kosz w LBN

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   Chyzy 

• Grupa Użytkownicy
  • Postów 3
  • Rejestracja 08-grudzień 10

Napisano 08 grudzień 2010 - 18:13

Witam wszystkich fanów kosza.

Jakiś czas temu sprowadziłem się do Lublina i kiedyś grałem w kosza dużo i na dosyć wysokim poziomie. Później niestety moja ekipa rozpadła się i niestety od dłuższego czasu już nie gram i pewnie wyszedłem z wprawy i dlatego chciałbym zacząć znowu trenować. Najpierw oczywiście wrócić do formy czyli rzucać, rzucać i rzucać raz jeszcze. Czy jest jakaś ekipa w LBN która ustawia się żeby sobie rekreacyjne pograć i porzucać? Czekam na jakieś informację :)

Pozdrawiam serdecznie

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   jtroch 

• Grupa Użytkownicy
  • Postów 39
  • Rejestracja 01-maj 09

Napisano 14 grudzień 2010 - 21:24

Wyświetl postUżytkownik Chyzy dnia 08 grudzień 2010 - 18:13 napisał

Witam wszystkich fanów kosza.

Jakiś czas temu sprowadziłem się do Lublina i kiedyś grałem w kosza dużo i na dosyć wysokim poziomie. Później niestety moja ekipa rozpadła się i niestety od dłuższego czasu już nie gram i pewnie wyszedłem z wprawy i dlatego chciałbym zacząć znowu trenować. Najpierw oczywiście wrócić do formy czyli rzucać, rzucać i rzucać raz jeszcze. Czy jest jakaś ekipa w LBN która ustawia się żeby sobie rekreacyjne pograć i porzucać? Czekam na jakieś informację :)

Pozdrawiam serdecznie

możesz spróbować tu zapytać: http://www.alpaca.fora.pl/
chłopaki grają w LLK i mają treningi dwa razy w tygodniu, ale pewnie chętnie kogoś przyjmą do biegania razem z nimi.

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   wirek 

• Grupa Użytkownicy
  • Postów 3
  • Rejestracja 10-styczeń 11

Napisano 10 styczeń 2011 - 16:13

tez bym chetnie sobie pograł w kosza, dajcie znać jak coś bedzie sie działo w lublinie
kolonie - kolonie
kolonie – kolonie

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   Chyzy 

• Grupa Użytkownicy
  • Postów 3

Napisano 13 styczeń 2011 - 16:49

Fajnie dzięki za odpowiedź, odezwę się do nich.

Jeśli ktoś jest zainteresowany grą to zostawcie swojego @ może uda się stworzyć jakąś ekipę do porzucania

#5 Użytkownik nie jest zalogowany   Paterr92 

• Grupa Użytkownicy
  • Postów 2
  • Rejestracja 07-maj 08

Napisano 01 czerwiec 2011 - 11:17

Witam wszystkich

Odswiezam, bo jest nas 2 chetnych do gry w kosza:) Fajnie by było zorganizowac jakas grupe, wynajac hale i sobie popykac;)
Mam nadzieje ze ktokolwiek tu jeszcze zagladnie. Jakby co podaje maila: pateriko123@gmail.com

#6 Użytkownik nie jest zalogowany   Kajal 

• Grupa Użytkownicy
  • Postów 3
  • Rejestracja 25-lipiec 11

Napisano 25 lipiec 2011 - 05:32

Its very interesting ............

#7 Użytkownik nie jest zalogowany   reactive1 

• Grupa Użytkownicy
  • Postów 3
  • Rejestracja 26-lipiec 11

Napisano 26 lipiec 2011 - 10:10

czesc, piszę bo zastanawiam sie czy ktos z was zna druzyne kobiecą do której można byłoby się wkręcić?? Dodam że kiedyś grałam w lidze 6 lat, ale ze wzgledu na studia i brak kobiecej drużyny na mojej uczelni zaprzestałam grać. Piszcie co wiecie, chętnie odnowiłabym swoje hobby.

#8 Użytkownik nie jest zalogowany   jtroch 

• Grupa Użytkownicy
  • Postów 39
  • Rejestracja 01-maj 09

Napisano 02 sierpień 2011 - 13:53

Wyświetl postUżytkownik reactive1 dnia 26 lipiec 2011 - 10:10 napisał

czesc, piszę bo zastanawiam sie czy ktos z was zna druzyne kobiecą do której można byłoby się wkręcić?? Dodam że kiedyś grałam w lidze 6 lat, ale ze wzgledu na studia i brak kobiecej drużyny na mojej uczelni zaprzestałam grać. Piszcie co wiecie, chętnie odnowiłabym swoje hobby.

w amatrskiej lidze lubelskiej gra drużyna galwanex skarpa. jest ona w większości złożona z kobiet, więc proponowałbym się do nich zgłosić.
to jest strona ligi: http://www.comraden.pl/llk/
mają tam forum, więc może w ten sposób uda ci się skontaktować, a jak nie to próbuj przez organizatora rozgrywek (namiary na niego są gdzieś na stronie)

#9 Użytkownik nie jest zalogowany   reactive1 

• Grupa Użytkownicy
  • Postów 3

Napisano 03 sierpień 2011 - 10:26

bardzo dziekuje ;)! rozejrze sie na tej stronie. w sumie udalo mi sie juz wkrecic do alwerni w lubartowie, ale nie zaszkodzi spawdzic i tam. pozdrawiam !

#10 Użytkownik nie jest zalogowany   jtroch 

• Grupa Użytkownicy
  • Postów 39
  • Rejestracja 01-maj 09

Napisano 08 sierpień 2011 - 10:17

alwernia jest ok, ale jeśli zależy ci na poziomie gry, to nawet trzecia liga w lublinie jest bardziej wymagająca niż pierwsza w lubartowie :)

#11 Użytkownik nie jest zalogowany   reactive1 

• Grupa Użytkownicy
  • Postów 3

Napisano 08 sierpień 2011 - 11:10

zobaczymy jak w alwerni mi pojdzie, nie grałam juz bardzo długo, takze moze byc róznie.

#12 Użytkownik nie jest zalogowany   kropek25 

• Grupa Użytkownicy
  • Postów 1
  • Rejestracja 25-styczeń 12

Napisano 25 styczeń 2012 - 16:30

Odświeżam temat. Szukam jakiejś ekipy która rekreacyjnie 1-2 razy w tygodniu spotyka się pograć. gg 1482009

#13 Użytkownik nie jest zalogowany   Chyzy 

• Grupa Użytkownicy
  • Postów 3

Napisano 01 marzec 2012 - 13:49

Witam ponownie,

Nadal jestem chętny na kosza i mam jednego znajomego który też chce pograć. Robi się cieplej więc można zacząć rzucać nawet gdzieś na zewnątrz. Mój adres @ : chyzyyy@gmail.com . Jeśli są jacyś chętnie żeby zrobić przynajmniej skład 2 v 2 albo 3 v 3 nawet na jeden kosz to proszę o kontakt. Może jakoś uda nam się zgadać.

Pozdrawiam,

Chyzy

Opcje tematu:

Strona 1 z 1