LubForum.pl - Lubelskie Forum Internetowe: Dokumenty zwiazane ze studiami KUL Lublin - LubForum.pl - Lubelskie Forum Internetowe

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Dokumenty zwiazane ze studiami KUL Lublin

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   erudeigrek 

• Grupa Użytkownicy
  • Postów 1
  • Rejestracja 04-lipiec 11

Napisano 04 lipiec 2011 - 15:34

Witam moja dziewczyna chce isc na studia na KUL w Lublinie ale obecnie mieszkamy za granicami naszego pieknego kraju, dlatego tez chcialbym wiedziec czy moze zostac zrekrutowana bedac za granica. mianowicie chodzi jej o :
-kserokopie dowodu osobistego na studia (trzeba potwierdzac to jakos urzedowo?).
'wykonalismy kserokopie lecz zdjecie na niej jest dosc niewidoczne ale cala reszta jest wporzadku'
-kopie swiadectwa dojrzalosci (trzeba miec jakis odpis tego czy wystarczy zwykle ksero przy wysylce poczta) 'chcemy zrobic to wszystko nie ruszajac sie stad'
-oswiadczenie na studia (czy musi pisac cos takiego jezeli tak prosze o pomoc)
mam nadzieje ze ktos mi podpowie co i jak z gory dziekuje bede czesto odwiedzal tego posta THX ALL

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   hitman 

• Grupa Użytkownicy
  • Postów 31
  • Rejestracja 21-październik 07

Napisano 06 lipiec 2011 - 11:22

Zgodność kserokopii z oryginałem potwierdzić może pracownik dziekanatu. Stawia pieczątkę i wystarczy.
Nie wiem o jakie oświadczenie chodzi. Może zaświadczenie o braku przeciwwskazań do podjęcia danego kierunku (np. brak wad wzroku na studiach informatycznych).

Opcje tematu:

Strona 1 z 1