LubForum.pl - Lubelskie Forum Internetowe: Lubelskie medyczne studium policealne - LubForum.pl - Lubelskie Forum Internetowe

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Lubelskie medyczne studium policealne Nabór na kierunek technik farmaceutyczny.

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   krzysiu97 

• Grupa Użytkownicy
  • Postów 1
  • Rejestracja 13-lipiec 11

Napisano 13 lipiec 2011 - 20:43

Witam wszystkich, nie mogłem wyszukać nic na temat kształcenia się w kierunku technika farmaceutycznego, dlatego postanowiłem sam coś przedstawić. Otóż poszperałem troszke po internecie i odnalazłem stronę na której widnieje oferta zapisania się do szkoły medycznej policealnej. Osobiście byłem złożyć papiery i powiem że budynek zarówno na zewnątrz jak i wewnatrz robi dość spore wrażenie. Jeżeli ktoś oprócz mnie chciałby się zapisać na ten kierunek to serdecznie polecam i zapraszam. Podam więcej danych aby można było tam trafić lub dowiedzieć się czegoś więcej.
Szkoła znajduje się przy ul. Energetyków 28 w Lublinie.

A tu znajdziecie dodatkowe informacje http://www.lmsp.pl/

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   Amiska 

• Grupa Użytkownicy
  • Postów 61
  • Rejestracja 23-maj 11

Napisano 13 lipiec 2011 - 21:44

Wyświetl postUżytkownik krzysiu97 dnia 13 lipiec 2011 - 20:43 napisał

Witam wszystkich, nie mogłem wyszukać nic na temat kształcenia się w kierunku technika farmaceutycznego, dlatego postanowiłem sam coś przedstawić. Otóż poszperałem troszke po internecie i odnalazłem stronę na której widnieje oferta zapisania się do szkoły medycznej policealnej. Osobiście byłem złożyć papiery i powiem że budynek zarówno na zewnątrz jak i wewnatrz robi dość spore wrażenie. Jeżeli ktoś oprócz mnie chciałby się zapisać na ten kierunek to serdecznie polecam i zapraszam. Podam więcej danych aby można było tam trafić lub dowiedzieć się czegoś więcej.
Szkoła znajduje się przy ul. Energetyków 28 w Lublinie.

A tu znajdziecie dodatkowe informacje http://www.lmsp.pl/

A jak z czesnym?

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   marcini 

• Grupa Użytkownicy
  • Postów 4
  • Rejestracja 24-maj 11

Napisano 15 lipiec 2011 - 12:20

Witam

Niestety nie zdałem matury z matmy i zastanawiam się nad pójściem do jakieś szkoły policealnej. Po przejrzeniu for znalazłem sporo pozytywnych opinii o szkole: szkoły policealne
Jaka jest wasza opinia na temat tej szkoły. Może ktoś chodził tam lub zna kogoś i wie czy warto zawracać sobie głowę z tą uczelnią.

Opcje tematu:

Strona 1 z 1