LubForum.pl - Lubelskie Forum Internetowe: Międzynarodowe przejazdy z Lublina do EU - LubForum.pl - Lubelskie Forum Internetowe

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Międzynarodowe przejazdy z Lublina do EU

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   anulka 

• Grupa Użytkownicy
  • Postów 2
  • Rejestracja 15-lipiec 11

Napisano 15 lipiec 2011 - 12:26

Witam!

Zadałam to pytanie również na puławskim forum, ponieważ jestem z Puław, ale chodzi o firmy województwa lubelskiego.

Czy może ktoś może polecić firmę transportową na przewóz Puławy/Lublin - Belgia?

Do tej pory jeździłam autobusami, ale tym razem chciałam spróbować busami.

Zadzwoniłam do trzech firm i cóż, kontakt przez telefon był średnio zadowalający. Nie znam tutejszych busów międzynarodowych, nie wiem czego się można spodziewać.

W jednej firmie PAN się oburzył, gdyż zadałam takie w sumie głupie pytanie, czy jak będę sama na trasie to czy pojadą ze mną samą. Tak jak mówię, firm nie znam, Pan się obruszył: "Co ja sobie wyobrażam, że to jest firma z jednym busem? 100 osób dzisiaj wiozą!". Przeprosiłam grzecznie. Na co Pan jeszcze zdenerwowany: "Jak będzie Pani chciała zarezerwować to proszę wtedy dzwonić" i odłożył słuchawkę.

Nie wiem, może to przez pogodę. Szkoda, bo w sumie oferta fajna.

ALE! Jeżeli tak nerwowa jest obsługa telefoniczna, to jak wygląda obsługa busowa? Stąd pytanie.

Może ktoś ma jakieś doświadczenia?

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   Piterson 

• Grupa Użytkownicy
  • Postów 18
  • Rejestracja 15-wrzesień 10

Napisano 15 lipiec 2011 - 16:09

Swojego czasu (ponad 5 lat temu) jechałem takim busikiem do i z Holandii. Ja generalnie bylem zadowolony bo był to dojazd od drzwi do drzwi, a nie zostawienie na dworcu i pa. Niestety nie pamiętam nazwy tego przewoźnika, ale przez telefon owego czasu też nie był za miły :)

Opcje tematu:

Strona 1 z 1