LubForum.pl - Lubelskie Forum Internetowe: Szkola Shamrock, jak dla mnie rewelacja - LubForum.pl - Lubelskie Forum Internetowe

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Szkola Shamrock, jak dla mnie rewelacja

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   samosia111 

• Grupa Użytkownicy
  • Postów 3
  • Rejestracja 22-styczeń 12

Napisano 22 styczeń 2012 - 19:55

Czesc

Od poczatku miesiaca ucze sie jezyka wloskiego (zupelnie od zera) i ciagle mam ochote sie uczyc :)
Zazwyczaj bralam do reki slownik, jakies podreczniki itp. i na tym sie konczylo, przytlaczalo mnie to :(
Znalazlam w intetnecie szkole jezykowa, ktora odbywa sie przez internet, jest to rewelacyjna metoda, bo nie jestem uwiazana w jednym miejscu i nie musze dojezdzac na lekcje!
Na razie zaczynam, ale juz podstawy zalapalam i nie moge doczekac sie postepu w nauce.
Jak czegos nie umiem, to spokojnie moge problem rozwiazac pytajac dokladnie nauczyciela.
Szkola Shamrock jest prowadzona przez fundacje i mam ta swiadomosc, ze pomagam osobom niepelnosprawym. Teraz jest promocja styczniowa, wiec mozecie skorzystac.
Ceny i lekcje rewelacja - jest to mala szkolka i na pewno dla wszystkich beda mieli czas!
Zapoznajcie sie: http://www.szkola-sh...ennik/promocje/

P.S. To nie jest zadna reklama! hmm moze reklama od serca, moge po prostu polecic wszystkim, ktorzy chca tanio i wygodnie sie uczyc.
Jak cos, to piszcie w tym temacie...
pozdrawiam,

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   neneth 

• Grupa Użytkownicy
  • Postów 1
  • Rejestracja 02-luty 12

Napisano 02 luty 2012 - 10:44

Wyświetl postUżytkownik samosia111 dnia 22 styczeń 2012 - 19:55 napisał

Czesc

Od poczatku miesiaca ucze sie jezyka wloskiego (zupelnie od zera) i ciagle mam ochote sie uczyc :)
Zazwyczaj bralam do reki slownik, jakies podreczniki itp. i na tym sie konczylo, przytlaczalo mnie to :(
Znalazlam w intetnecie szkole jezykowa, ktora odbywa sie przez internet, jest to rewelacyjna metoda, bo nie jestem uwiazana w jednym miejscu i nie musze dojezdzac na lekcje!
Na razie zaczynam, ale juz podstawy zalapalam i nie moge doczekac sie postepu w nauce.
Jak czegos nie umiem, to spokojnie moge problem rozwiazac pytajac dokladnie nauczyciela.
Szkola Shamrock jest prowadzona przez fundacje i mam ta swiadomosc, ze pomagam osobom niepelnosprawym. Teraz jest promocja styczniowa, wiec mozecie skorzystac.
Ceny i lekcje rewelacja - jest to mala szkolka i na pewno dla wszystkich beda mieli czas!
Zapoznajcie sie: http://www.szkola-sh...ennik/promocje/

P.S. To nie jest zadna reklama! hmm moze reklama od serca, moge po prostu polecic wszystkim, ktorzy chca tanio i wygodnie sie uczyc.
Jak cos, to piszcie w tym temacie...
pozdrawiam,

Cześć,

już od dawna jestem zainteresowana nauką języków obcych przez internet. Właśnie szukam odpowiedniej dla siebie szkoły.
Napisz mi coś o tej promocji styczniowej, o sposobie nauki, o kadrze pedagogicznej.

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   samosia111 

• Grupa Użytkownicy
  • Postów 3
  • Rejestracja 22-styczeń 12

Napisano 03 luty 2012 - 18:54

Wyświetl postUżytkownik neneth dnia 02 luty 2012 - 10:44 napisał

Cześć,

już od dawna jestem zainteresowana nauką języków obcych przez internet. Właśnie szukam odpowiedniej dla siebie szkoły.
Napisz mi coś o tej promocji styczniowej, o sposobie nauki, o kadrze pedagogicznej.

hej!

Mialas pecha, ze nie trafilas do tej szkoly.
W szkole Shamrock uczysz sie przez skype'a, nauczyciele sa na prawde mili i wyrozumiali. Ja zawsze bylam antytalent jezeli chodzi o jezyki.
Nauka polega na poznaniu sie i dopasowaniu nauczyciela do ucznia i na odwrot.

Sprawdz ta szkole, jezeli nie jestes przekonana to jest taka opcja, ze mozesz skorzystac z lekcji probnej za 1zl.
tu masz szczegoly: http://www.szkola-sh....pl/jak-zaczac/

A co do promocji, to ona trwa do konca lutego. Na tej stronie sa informacje.

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   lubelaczek92 

• Grupa Użytkownicy
  • Postów 107
  • Rejestracja 02-listopad 10

Napisano 05 luty 2012 - 19:11

Kurczę :D Ale kryptoreklama :P

#5 Użytkownik nie jest zalogowany   CzarnyZajaczek 

• Grupa Użytkownicy
  • Postów 450
  • Rejestracja 29-październik 06

Napisano 06 luty 2012 - 11:50

dokładnie, oficjalnie się reklamować, nie lubimy tutaj ściemy