LubForum.pl - Lubelskie Forum Internetowe: Motor Lublin - LubForum.pl - Lubelskie Forum Internetowe

Skocz do zawartości

• (56 strony)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ostatnia »
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Motor Lublin

#41 Użytkownik nie jest zalogowany   Golas 

• Grupa Użytkownicy
  • Postów 965
  • Rejestracja 30-sierpień 06

Napisano 21 luty 2007 - 19:41

Motorowiec napisał:

więc nie pisz mi ze kilkanastu nawalonych jak szpaki nastolatków...

Chyba wyraźnie napisałem...

Golas napisał:

(choćby naszych meczy z innymi drużynami) kilkunastu nawalaonych jak szpaki nastolatków z ojcami/dzaidkami

Więc nie wciskaj mi, że tak mówię o kibicach motoru, choć sam nim nie jestem (i nie będę, mam swój klub) znam kilku z nich, może nie są zagożałymi fanami klubu, ale zawsze na mecze chodzą...

Powiedz mi jeszcze jak wyglądają mecze ze Stalówką (powinieneś wiedzieć o co mi kama), jeśli atmosfera jest SPOKOJNA i nie ma dymu w takim razie gotów jestem stwierdzić, że faktycznie jest bezpiecznie i spokojnie na stadnionie...

Co do faktu, że nikt nie rozwiesił tych 200 plakatów świadczy TYLKO o fanach/kibiach klubu jak i ich podejściu do samego Motoru...

Mieszkam teraz w Lublinie chwalę sobie to bardzo... ale jednak mentalność ludzi nie jest inna niż gdziekolwiek indziej na lubelszczyźnie...

Motorowiec napisał:

ZMIENCIE DZIAŁAJCIE RÓBCIE- Wy - a my sobie postoimy i przyjdziemy na gotowe

Tego Motorowiec nie zmienisz z dnia na dzień... niech motor zagra jeden mecz TYLKO DLA KIBICÓW, ba! niech go wygra z dbrym wynikiem, a przed wejściem niech sobie wisi plakat, to dla kibiców, gramy dla was czy coś w tym stylu, niech kibice wiedzą, że drużyna gra dla nich nie tylko dla zarządu czy siebie... To chyba dory krok w stronę wsparcia przez potencjalnych kibiców... respect za wsparcie swojego klubu, każdemu klubowi ich trzeba, byle tylko nie przeradzali się w ich fanatyków... :roll:
AAO: .x!.GolasDołączona grafika
Dołączona grafika

#42 Użytkownik nie jest zalogowany   Motorowiec 

• Grupa Użytkownicy
  • Postów 45
  • Rejestracja 10-luty 07

Napisano 21 luty 2007 - 22:13

mecze ze Stalówką wyglądają jak wyglądają teraz nie wyglądają bo stalówka awansowała...
a dymów nie było jesli juz to ciepłe słówka ale to w strone ożóga zdrajce (kto wie ten wie o co kaman).

o nierozwieszeniu plakatów swiadczy to ze My ta zagorzała część miała swoje ja też miałem rozwieszaliśmy swoje na mecz z Kolejarzem rozwiesiłem ich sam ponad 100 jesli chodzi o same plakaty bo kto był na meczu ten wie jak wyglądały race baloniada kartoniada i śpiewy. a tamte 200 leżało wziął jeden chłopak 50 to i tak duzo a reszta siedziała a po meczu na forum Motoru było tylko "oo jakie fajne było". Owszem było fajne ale ile pracy w to było włożone pamietam ten mecz przyszedłem cały mokry ale cieszyłem sie jak dziecko ze Motor wygrał i jest liderem po rundzie jesiennej.

a zebyś ty wiedział ze Motor gdy miał problemy z zarządem jak były protesty grał własnie dla kibiców Ty nie wiesz jakie były czasy chłopaki z Motoru kupowali wode i stroje piłkarzom takie kontakty były a TY mi mówisz ze piłkarze grają dla zarządu. był jeden Bugala wielki piłkarz i co? o ile sie nie myle to lata w IV ligowej Stali Kraśnik taki z niego piłkarz grał dla siebie chciał natrzepać pieniedzy. kolejny to Nowak poszedł do jagiellonii ale wróci wróci bo tam duzo nie gra więc proszę Cie nie pisz mi takich rzeczy bo piłkarze są w porządku co do kibiców. Po kazdym meczu gorąco pod trybuną dziekują za doping

ps. a siedzieć i mówić ze jest ładnie fajnie jest łatwo ale pomocy nie otrzymujemy prawie wogóle.
Od kołyski aż po grób, będę kochał jeden klub MOTOR LUBLIN

#43 Użytkownik nie jest zalogowany   Golas 

• Grupa Użytkownicy
  • Postów 965

Napisano 21 luty 2007 - 22:42

Motorowiec, pieprz... trzy po trzy... Tyle Ci powiem... tylko ja ja ja i tylko ja... to już jakiś filozof powiedział...

Co mnie obchdzi co TY zrobiłeś? Ja dla swojego klubu robie jedno... GRAM...
Nakłoń INNYCH do działania, a nie wychwalasz Co to osiągneliście do tej pory, na laurach osiądziecie? :roll:

Co do Stali Kraśnik, jestem z tamtych okolic i swego czasu grali naprawdę dobrą piłke, więc bez insynuacji mi tu proszę... Tak samo do Tęczy, tamci ludzie piłke mają za pasje, a nie jako sposób na zarobienie pieniędzy...
Dołączona grafika

#44 Użytkownik nie jest zalogowany   Motorowiec 

• Grupa Użytkownicy
  • Postów 45
  • Rejestracja 10-luty 07

Napisano 21 luty 2007 - 22:57

grasz i co ? człowieku Ty sie jeb*** w czoło spójrz Twój klub ok nic do niego nie mam ale Motor klubem z miasta wojewódzkiego a społeczeństwo leje sobie na niego i sie boi chodzić na mecze bo tak wypromowały Go media. ja nie chce mówić "ja" chciałbym powiedzieć albo usłyszeć kilkaset osób zaangażowane w oprawe a moge sobie powiedzieć pietnascie osób dwadzieścia wiec o czym my tu rozmawiamy...
taki mądry piłkarzyku jesteś? to mi powiedz jak nakłonić ludzi bo juz próbowaliśmy na wiele sposobów.

haha jesteś z tamtych terenów i co z tego? niegdyś to i Motor był w I lidze a insynuować to ja Ci moge...

w tej chwili ludzie z klubów powyżej III ligi grają tylko dla pieniedzy.
a Ty sobie gadaj ze na laurach osiądziemy...przytocze jedną rzecz: zobacz co sie dzieje z pamiątkami.. nie wiesz? wejdz sobie na forum Motoru i zobacz reszte dopowiedz sobie sam, bo od dawna tylu pamiątek Motor nie miał.
pozdro dla Kibiców nie piłkarzyków bo oni wiedzą i tak swoje i tak swoje.

mod: cenzurka

#45 Użytkownik nie jest zalogowany   Golas 

• Grupa Użytkownicy
  • Postów 965

Napisano 21 luty 2007 - 23:06

Motorowiec, dla mnie jesteś koleś śmieszny i tyle...
Nie wiecie jak? To sobie popytajcie menedżerów lub ludzi od PR albo marketingowców...
Dołączona grafika

#46 Użytkownik nie jest zalogowany   Motorowiec 

• Grupa Użytkownicy
  • Postów 45
  • Rejestracja 10-luty 07

Napisano 22 luty 2007 - 10:43

haha menedżerów? jesteś kolejny z setek grona którzy wiedzą o Motorze tylko z gazet, człowieku pierwsze co to zarząd powinien chcieć pozyskiwać kibiców i to oni powinni ruszyc dupska ze stołków ale skad ty mozesz wiedzieć jak o tym w gazetach nie pisza nie?
a Ty mi napiszesz ze jestem śmieszny i własnie przez takich jak ty Motor traci bo sie przekonują do takich piłkarzyków. Liczba was będzie rosła ale Ci co byli z klubem będą śmieszku Ty zycze Ci zeby Twój klub awansował do III ligi i miał lidera i zeby starał sie o II lige i zeby mieli wiecej kibiców <śmiech> ,,,

MOTOR JESTEŚMY Z TOBĄ NIE OPUŚCIMY CIE...

#47 Użytkownik nie jest zalogowany   Golas 

• Grupa Użytkownicy
  • Postów 965

Napisano 22 luty 2007 - 11:06

Motorowiec, gadaj sobie zdrów... żyj w tym swoim małym światku i tak egzystuj w tych swoich JEDYNYCH SŁUSZNYHC przekonaniach... Co do PIŁKARZYKA... co gul Ci skacze, że gdzieś jednak ktoś gra, a Ty siedzisz na trybunach? Twoja sprawa i jakoś pewnie wiele osób ma podobnie, a nie pluje się pod ząbkami, że to i tamto, bo to po części żałosne się staje...

Co do gazet... nie czytam o motorzea ani niczym innym bo nie warto, jednak ogólne założenia co do prowadzenia klubów są od dawna i się sprawdzają, więc nie pierdziel mi tu 3 po 3, że menedżer gówno ma do powiedzenia...
I czytaj ziomuś uważnie posty, bo ci kaszka wychodzi... pozdro
Dołączona grafika

#48 Użytkownik nie jest zalogowany   Motorowiec 

• Grupa Użytkownicy
  • Postów 45
  • Rejestracja 10-luty 07

Napisano 22 luty 2007 - 11:44

człowieczku Piłkarzyku po pierwsze Motor a nie motor. po II wole kibicować Motorkowi który jest w III lidze i któremu oddaje zycie niż grać w WIELKIM klubie z VI ligi <śmiech>

a wiele osób sie nie pluje bo oni też nic nie robią sraja w banie ze to ze tamto a ty se pierdziel 3 po 3 <śmiech> ... haha menedzer ma duzo do gadania ale co z tego? jesli cały zarząd ma mniejsze aspiracje do sciągania kibiców na stadion niz wielu nawet mniej zagorzałych kibiców

idz sie poopalaj golasie bo Tobie gul staje ze MOTOR ma takich kibiców a ty jeszcze raz pierdziel sobie 8 po 8 nawet...

ZYCIE ODDAJEMY JEMU - MOTORZE MY KOCHAMY CIE...

#49 Użytkownik nie jest zalogowany   Golas 

• Grupa Użytkownicy
  • Postów 965

Napisano 22 luty 2007 - 14:59

Powyższa wypowiedź uwydatnia kulturę osobistą użytkownika, a raczej śmiem twierdzić 'użyszkodnika', pozbawione czczy kultury odpowiedzi, brak jakichkolwiek konstruktywnych uwag wypowiedzi skłaniają mnie do zastosowania baardzo brutalnego dla owego 'osobnika' sposobu LIKWIDACJI go...

Oóż jest taki miły niewinny przycisk na forum jak "IGNORUJ"...
Ta kwięc ty mój mały kochany robaczku pisz sobie, sam sobie tak dobrze widzisz, bo jakoś oprócz mnie to tą sprawą się NIKT (ojoj boli? nie chciałem, naprawdę :evil: ) nie interesuje, a swoimi wypowiedziami (trzeba będzie zmienić definicję tego słowa... :roll: ) kaleczysz polski język (uczyłeś się tego kiedyś?), bo jakoś zwrotów chyba "łamerykańsko ziommoooowatych" używasz...

Za obrażanie mnie (<ziewa> żeby Ci to jeszcze jakoś sensownie wyszło :roll: ) to nic Ci nie grozi poza śmiechem z mojej strony, bo nie takie chojraki próbowały i jakoś im później śmiać się nawet nie chciało... Poprostu czysta ignorancja z mojej strony dla takich małych upierdliwych robaczków...

Aaaa i jeszcze jedna sprawa :mrgreen: Jakbym miał takich kibiców to bym prędzej sobie obie nogi połamał tak, żebym grać nie mógł niż grał dla nich...

Papa mały upierdliwy robaczku... pokrzycz jeszcze... ja już nie słucham :-P
Dołączona grafika

#50 Użytkownik nie jest zalogowany   Leander 

• Grupa Użytkownicy
  • Postów 7
  • Rejestracja 22-luty 07

Napisano 22 luty 2007 - 16:59

Motorowiec, wyluzuj. Z jednej strony mówisz o tym, że można chodzić na mecze, zachęcasz, że jest fajna zabawa, bezpiecznie itd. (i masz rację, bo tak jest!), a z drugiej masz jakiś syndrom oblężonej twierdzy. Że naszego klubu (naszego, sprawdź mój nick) nikt nie lubi, prasa go niszczy, telewizja kłamie. Takimi nerwowymi tekstami nikogo nie zachęcisz. Ludzie, na wiosnę naprawdę zapraszamy na Motor! Jest szansa na II ligę, jest dobra gra, jest ładna oprawa, jest spokój. Chodzę na Motor już ponad dekadę i żyję :).

#51 Użytkownik nie jest zalogowany   necik 

• Grupa Admin
  • Postów 3099
  • Rejestracja 28-sierpień 06

Napisano 22 luty 2007 - 19:02

Piłką nożną kompletnie nie interesuję się, ale tak zapytam z ciekawości... ile kosztuje jednorazowy bilet wstępu na mecz Motoru?

#52 Użytkownik nie jest zalogowany   GWerevolf 

• Grupa Użytkownicy
  • Postów 1568
  • Rejestracja 03-listopad 06

Napisano 22 luty 2007 - 19:22

Wiecie co? Powiem wam że nie można powiedzieć nawet,że jest się fanem Motoru nie przyznając się tym do huligan crew. Nie ma już jako takiego Motoru. TO jest teraz nie piłka ale wojna.. i to wszystko przez niewyżytych głupków który do tego sprowadzili..
Szkoda mi Lubleksiej piłki nożnej. Nie tak Ją pamiętam z dzieciństwa. Od tamtego czasu kiedy po raz pierwszy sie zawiodłem nie oglądam piłki wcale (nawet meczów reprezentacji) bo widzę że coraz gorzej mi jest jak na to wszystko patrzę.
A-waiting for changes..
"Nikt kto jest bardzo mądry nie może być szczęśliwy bo za dużo wie o złej stronie życia. //
Jingle balls

#53 Użytkownik nie jest zalogowany   Golas 

• Grupa Użytkownicy
  • Postów 965

Napisano 22 luty 2007 - 19:44

Leander, Twoje słowa prędzej dotrą do ludzi niż gadanie Motorowca... fanatyk nie pasjonat...
Dołączona grafika

#54 Użytkownik nie jest zalogowany   piv 

• Grupa Użytkownicy
  • Postów 116
  • Rejestracja 18-październik 06

Napisano 22 luty 2007 - 23:17

GWerevolf napisał:

Wiecie co? Powiem wam że nie można powiedzieć nawet,że jest się fanem Motoru nie przyznając się tym do huligan crew. Nie ma już jako takiego Motoru. TO jest teraz nie piłka ale wojna.. i to wszystko przez niewyżytych głupków który do tego sprowadzili..
Szkoda mi Lubleksiej piłki nożnej. Nie tak Ją pamiętam z dzieciństwa. Od tamtego czasu kiedy po raz pierwszy sie zawiodłem nie oglądam piłki wcale (nawet meczów reprezentacji) bo widzę że coraz gorzej mi jest jak na to wszystko patrzę.

No nie przesadzaj !
Na meczach jest naprawde mila i rodzinna atmosfera ale trzeba to zobaczyc samemu.

Nie mozemy wyciagac takich wnioskow po wypowiedziach jednej osoby. Kolege troche ponioslo miejmy nadzieje ze sie opanuje bo czytam te posty i naprawde wyglada to tak jak by sobie wszyscy do gardel skakali na meczach.
A TAM JES NAPRAWDE SYMPATYCZNA ATMOSFERA!
Zapraszam oczywiscie i podpisuje sie pod slowami Leander`a

I dodam jeszcze ze nikt nie ma zamiaru na sile zmuszac kogos chodzenia na mecze bo to bez sensu. Chodzi sie bo sie to KOCHA/LUBI !
Dołączona grafika

#55 Użytkownik nie jest zalogowany   Golas 

• Grupa Użytkownicy
  • Postów 965

Napisano 22 luty 2007 - 23:33

piv, i kolejny PORZĄDNY człowiek...
Takie argumenty przemówią do ludzi, a nie gadka Motorowca, choć pewnie swych odbiorców też znajdzie...
Takich osób jak Ty i Leander powinno być więcej, bo taki Motorowiec to mi się kojarzy... niezbyt miło w tej chwili sądząc po jego kulturze wypowiedzi, że o przekazaniu treści nie wspomne :roll:
Dołączona grafika

#56 Użytkownik nie jest zalogowany   Aneczka 

• Grupa Admin
  • Postów 2082

Napisano 23 luty 2007 - 12:48

Chłopaki spokojnie, ja rozumiem że u Was piłka nożna wywołuje dużo emocji ale :-P
Motor to Motor, a my jesteśmy w Lublinie.
I nie wyobrażam sobie kibicować innemu klubowi, nawet zagranicznemu :-/ gdyby to nie był klub lubelski to w zasadzie by mnie to równo waliło :-/

Ale niektórzy chyba się naoglądali Green Street Hooligans i Football Factory :roll:
Clevinger nie żył. Była to najpoważniejsza wada jego filozofii życiowej.

#57 Użytkownik nie jest zalogowany   Motorowiec 

• Grupa Użytkownicy
  • Postów 45
  • Rejestracja 10-luty 07

Napisano 23 luty 2007 - 15:21

Golas napisał:

piv, i kolejny PORZĄDNY człowiek...
Takie argumenty przemówią do ludzi, a nie gadka Motorowca, choć pewnie swych odbiorców też znajdzie...
Takich osób jak Ty i Leander powinno być więcej, bo taki Motorowiec to mi się kojarzy... niezbyt miło w tej chwili sądząc po jego kulturze wypowiedzi, że o przekazaniu treści nie wspomne :roll:

koleżko sympatyczny zejdz ze mnie a to co do mnie masz to zachowaj dla siebie.
a dla Aneczka wielkie brawa bo pokazała ze jest patriotą i kibicuje klubowi z tego miasta w którym żyje, z którym jest przywiązana...

a jesli chcecie poznać troszeczkę prawdy o klubie to zapraszam jeszcze raz na www.motorlublin.com/forum na forum kibiców a nie zarządu
pozdrawiam z uściskiem Kibiców Motoru.

#58 Użytkownik nie jest zalogowany   Golas 

• Grupa Użytkownicy
  • Postów 965

Napisano 23 luty 2007 - 16:21

Aneczka napisał:

Ale niektórzy chyba się naoglądali Green Street Hooligans i Football Factory

O tutaj się naprawdę zgodzę... Porządny film jakby nie było i świetnie przedstawia realia FANATYKÓW...

Co do Ciebie Motorowiec, nie mam zamiaru się czepiać CIENIE ale sposobu w jaki dyskutujesz... Możesz być dresem albo maklerem, rybka mi to... Ale dyskutując przedstawiasz się... ekhem przemilczę...

A Motorowi życzę wszystkiego dobrego mimo, że gram gdzie indziej...
Dołączona grafika

#59 Użytkownik nie jest zalogowany   Aneczka 

• Grupa Admin
  • Postów 2082

Napisano 23 luty 2007 - 18:59

Golas napisał:

O tutaj się naprawdę zgodzę... Porządny film jakby nie było i świetnie przedstawia realia FANATYKÓW...

OT; taaa, tylko że wzbudziły jakąś pasję implementowania tego do naszych realiów :-> Teraz każdy mały chłopiec będzie chciał być huliganem :->

Motorowiec napisał:

a dla Aneczka wielkie brawa bo pokazała ze jest patriotą i kibicuje klubowi z tego miasta w którym żyje, z którym jest przywiązana...

Dzięki, ale pamiętaj że to że kibicuję nie oznacza, że nie mam żadnych zastrzeżeń :->
Clevinger nie żył. Była to najpoważniejsza wada jego filozofii życiowej.

#60 Użytkownik nie jest zalogowany   Golas 

• Grupa Użytkownicy
  • Postów 965

Napisano 23 luty 2007 - 19:39

Aneczka napisał:

Teraz każdy mały chłopiec będzie chciał być huliganem

Sądzę iz uważam aczkolwiek... :-P Nie no, rozsądni chłopy powinni raczej zauważyć, że kończy to się dość nieprzyjemnie dla niektórych... (choćby śmierć jednego z bohaterów filmu)..
Dołączona grafika

Opcje tematu:

• (56 strony)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ostatnia »