Motorowiec napisał:
Chyba wyraźnie napisałem...
Golas napisał:
Więc nie wciskaj mi, że tak mówię o kibicach motoru, choć sam nim nie jestem (i nie będę, mam swój klub) znam kilku z nich, może nie są zagożałymi fanami klubu, ale zawsze na mecze chodzą...
Powiedz mi jeszcze jak wyglądają mecze ze Stalówką (powinieneś wiedzieć o co mi kama), jeśli atmosfera jest SPOKOJNA i nie ma dymu w takim razie gotów jestem stwierdzić, że faktycznie jest bezpiecznie i spokojnie na stadnionie...
Co do faktu, że nikt nie rozwiesił tych 200 plakatów świadczy TYLKO o fanach/kibiach klubu jak i ich podejściu do samego Motoru...
Mieszkam teraz w Lublinie chwalę sobie to bardzo... ale jednak mentalność ludzi nie jest inna niż gdziekolwiek indziej na lubelszczyźnie...
Motorowiec napisał:
Tego Motorowiec nie zmienisz z dnia na dzień... niech motor zagra jeden mecz TYLKO DLA KIBICÓW, ba! niech go wygra z dbrym wynikiem, a przed wejściem niech sobie wisi plakat, to dla kibiców, gramy dla was czy coś w tym stylu, niech kibice wiedzą, że drużyna gra dla nich nie tylko dla zarządu czy siebie... To chyba dory krok w stronę wsparcia przez potencjalnych kibiców... respect za wsparcie swojego klubu, każdemu klubowi ich trzeba, byle tylko nie przeradzali się w ich fanatyków... :roll:

Pomoc