LubForum.pl - Lubelskie Forum Internetowe: Magiczny Lublin - informacje o stronie - LubForum.pl - Lubelskie Forum Internetowe

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Magiczny Lublin - informacje o stronie

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   EliS 

• Grupa Użytkownicy
  • Postów 1127
  • Rejestracja 13-maj 07

Napisano 14 maj 2007 - 19:50

Lublin jakiego nie znasz, czyli ciekawostki, historia, praktyczne informacje i wszystkie inne rzeczy, których nie znajdzie się w tradycyjnych przewodnikach po Lublinie.
Systematycznie pojawiają się artykuły tematycznie związane z Lublinem. W tym miejscu będzie możliwość komentowania ich, zgłaszania Waszych uwag, opinii. Każdy głos będzie cenny. I każdy poprowadzi do pokazania Lublina takim, jaki jest.

Na początek polecam lekturę tego, co już jest: www.magiczny-lublin.pl

Pozdrawiam serdecznie!
Redaktor naczelna Eliza 'EliS' Szymaniak

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   EliS 

• Grupa Użytkownicy
  • Postów 1127
  • Rejestracja 13-maj 07

Napisano 25 maj 2007 - 22:55

Została wprowadzona możliwość drukowania artykułów. Dotyczy ona samego tekstu, bez zdjęć. Stwierdziłam, że takie rozwiązanie będzie bardziej praktyczne i użyteczne.

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   EliS 

• Grupa Użytkownicy
  • Postów 1127
  • Rejestracja 13-maj 07

Napisano 26 maj 2007 - 17:28

Dodany został również system oceniania artykułów. Każdemu tekstowi można dać od jednej do pięciu gwiazdek ;-)

Ciekawa jestem Waszych opinii odnośnie do tych zmian.

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   dlop 

• Grupa Użytkownicy
  • Postów 1090
  • Rejestracja 23-kwiecień 07

Napisano 19 wrzesień 2007 - 20:57

Nie wiedziałem, gdzie to zamieścić, ale tu chyba będzie najlepiej.

Cytat

Magiczny Lublin
blog internetowy
Adres: Lublin, Lublin, 20
WWW: www.magiczny-lublin.pl
Opis
Tego bloga tworzą osoby, które na co dzień są związane z Lublinem, które kochają to Miasto i które pragną pokazywać to miasto innym. Będą tu rzeczy, które trudno znaleźć w tradycyjnych przewodnikach, ciekawostki, o których nigdzie indziej nie usłyszysz.

Autorami notatek są:

Eliza EliS Szymaniak - studentka filozofii :) początkujący dziennikarz, podróżnik. Z Lublinem związana od lat, głównie poprzez studia i stancję. Zawsze gotowa do opowiedzenia kilku historii zbłąkanym turystom, wskazania im przytulnego zakątka, poprowadzenia przez uliczki Starego Miasta. Zafascynowana Bazyliką Ojców Dominikanów i wyglądem Lublina nocą.

A skąd to pochodzi??? Stąd Notatka została dodana dość niedawna, bo jestem stałym gościem Lublin ESK, ale wcześniej jej tam nie było. W każdym razie gratuluję.
http://www.lublin2016.pl/ - Portal Europejskiej Stolicy Kultury

#5 Użytkownik nie jest zalogowany   EliS 

• Grupa Użytkownicy
  • Postów 1127
  • Rejestracja 13-maj 07

Napisano 19 wrzesień 2007 - 21:23

Wczoraj to przyuważyłam. Nie ukrywam, że się bardzo ucieszyłam, bo marzyło mi się już dość długo tam zawitać.
Jakby nie patrzeć jest to sukces wszystkich, którzy mają swój udział w powstawaniu magicznego. A szczególnie wszystkich, którzy go czytają :)

Opcje tematu:

Strona 1 z 1