Lublin jakiego nie znasz, czyli ciekawostki, historia, praktyczne informacje i wszystkie inne rzeczy, których nie znajdzie się w tradycyjnych przewodnikach po Lublinie.
Systematycznie pojawiają się artykuły tematycznie związane z Lublinem. W tym miejscu będzie możliwość komentowania ich, zgłaszania Waszych uwag, opinii. Każdy głos będzie cenny. I każdy poprowadzi do pokazania Lublina takim, jaki jest.
Na początek polecam lekturę tego, co już jest: www.magiczny-lublin.pl
Pozdrawiam serdecznie!
Redaktor naczelna Eliza 'EliS' Szymaniak
Strona 1 z 1
Magiczny Lublin - informacje o stronie
Napisano 25 maj 2007 - 22:55
Została wprowadzona możliwość drukowania artykułów. Dotyczy ona samego tekstu, bez zdjęć. Stwierdziłam, że takie rozwiązanie będzie bardziej praktyczne i użyteczne.
Napisano 26 maj 2007 - 17:28
Dodany został również system oceniania artykułów. Każdemu tekstowi można dać od jednej do pięciu gwiazdek ;-)
Ciekawa jestem Waszych opinii odnośnie do tych zmian.
Ciekawa jestem Waszych opinii odnośnie do tych zmian.
Napisano 19 wrzesień 2007 - 20:57
Nie wiedziałem, gdzie to zamieścić, ale tu chyba będzie najlepiej.
A skąd to pochodzi??? Stąd Notatka została dodana dość niedawna, bo jestem stałym gościem Lublin ESK, ale wcześniej jej tam nie było. W każdym razie gratuluję.
Cytat
Magiczny Lublin
blog internetowy
Adres: Lublin, Lublin, 20
WWW: www.magiczny-lublin.pl
Opis
Tego bloga tworzą osoby, które na co dzień są związane z Lublinem, które kochają to Miasto i które pragną pokazywać to miasto innym. Będą tu rzeczy, które trudno znaleźć w tradycyjnych przewodnikach, ciekawostki, o których nigdzie indziej nie usłyszysz.
Autorami notatek są:
Eliza EliS Szymaniak - studentka filozofii
początkujący dziennikarz, podróżnik. Z Lublinem związana od lat, głównie poprzez studia i stancję. Zawsze gotowa do opowiedzenia kilku historii zbłąkanym turystom, wskazania im przytulnego zakątka, poprowadzenia przez uliczki Starego Miasta. Zafascynowana Bazyliką Ojców Dominikanów i wyglądem Lublina nocą.
blog internetowy
Adres: Lublin, Lublin, 20
WWW: www.magiczny-lublin.pl
Opis
Tego bloga tworzą osoby, które na co dzień są związane z Lublinem, które kochają to Miasto i które pragną pokazywać to miasto innym. Będą tu rzeczy, które trudno znaleźć w tradycyjnych przewodnikach, ciekawostki, o których nigdzie indziej nie usłyszysz.
Autorami notatek są:
Eliza EliS Szymaniak - studentka filozofii
A skąd to pochodzi??? Stąd Notatka została dodana dość niedawna, bo jestem stałym gościem Lublin ESK, ale wcześniej jej tam nie było. W każdym razie gratuluję.
http://www.lublin2016.pl/ - Portal Europejskiej Stolicy Kultury
Napisano 19 wrzesień 2007 - 21:23
Wczoraj to przyuważyłam. Nie ukrywam, że się bardzo ucieszyłam, bo marzyło mi się już dość długo tam zawitać.
Jakby nie patrzeć jest to sukces wszystkich, którzy mają swój udział w powstawaniu magicznego. A szczególnie wszystkich, którzy go czytają
Jakby nie patrzeć jest to sukces wszystkich, którzy mają swój udział w powstawaniu magicznego. A szczególnie wszystkich, którzy go czytają
Opcje tematu:
Strona 1 z 1

Pomoc