Wasze opinie odnośnie do strony magiczny-lublin.pl
Napisano 14 maj 2007 - 21:17
lodzio, pusto? A zawsze mam obawę, że za długie teksty piszę i nikomu nie będzie się chciało tego czytać. Bo oczywiście zauważyłeś, że na stronie głównej są tylko początki artykułów 
A tak serio... z długością jest różnie. Wejdź sobie do działu zabytki albo legendy, tam są trochę dłuższe teksty
A tak serio... z długością jest różnie. Wejdź sobie do działu zabytki albo legendy, tam są trochę dłuższe teksty
Napisano 15 maj 2007 - 08:50
Przejrzysta, teksty akurat jeśli chodzi o długość bo merytoryka dla każdego inna jest przecież...
Waćpanna EliS pomysł wszak dobry miała a i wykonanie przednie wyszło także, jeno zastanawia mnie sama budowa strony tejże, czy tylko na Joomli oparta nie jest <lodzio>
Waćpanna EliS pomysł wszak dobry miała a i wykonanie przednie wyszło także, jeno zastanawia mnie sama budowa strony tejże, czy tylko na Joomli oparta nie jest <lodzio>
Napisano 15 maj 2007 - 09:04
Golas napisał:
O zacny Panie, jest taki skrypt przy blogach pomocny, zwą go WordPress. On został użyty podczas tworzenia tej księgi czarów o Lublinie.
Napisano 15 maj 2007 - 13:46
EliS napisał:
lodzio napisał:
wiecej wiedzy, tekstu, cos do czytania!
marian napisał:
nie chce się czytać długich tekstów wole lakoniczne wypowiedzi
I jak tu wszystkich zadowolić? 8-)
skrót informacji dla mariana, a więcej dla mnie pod magicznym przyciskiem 'więcej' ;-)
: >
Napisano 16 maj 2007 - 13:11
Stronka całkiem spoczko. Im więcej takich rzeczy będzie w sieci na temat naszego miasta to lepiej.
Lublin moje miasto. C(z)ytujący poranną prasę.
http://travian.inter...l/?uc=pl5_18529
http://travian.inter...l/?uc=pl5_18529
Napisano 20 maj 2007 - 22:08
Madzia napisał:
tylko mam jedno pytanie: gdzie jeździ ten ZIu-tek, o którym była mowa w tekście o trolejbusach? ja nigdy się z nim nie spotkałam:(
Czasem widywałam go na Królewskiej... Jest on taki zielonkawy ze zdjęciem Bramy Krakowskiej i hasłem "odkryjmy Lublin" -czy jakoś tak...
Przejażdżkę nim mogą zamówić sobie zorganizowane grupy.
Napisano 20 maj 2007 - 22:16
Nie zielonkawy tylko niebieski, strona MPK Ziutek (jak powstawał, itd.) : http://www.mpk.lubli....php?sid=ziutek
Swoją drogą - fajna akcja ten Ziutek.
Swoją drogą - fajna akcja ten Ziutek.
Napisano 20 maj 2007 - 22:18
faktycznie niebieski... psikus :->
Ale hasło dobrze pamiętałam :mrgreen:
Ale hasło dobrze pamiętałam :mrgreen:
Napisano 20 maj 2007 - 22:23
No dobra. Zielony też trochę jest...
EliS napisz o tym na stronie, zgłoś się do MPK z prośbą o możliwość wykorzystania materiałów MPK z ich strony, a może coś więcej pozwolą. Powinni sie zgodzić, jeśli dodasz link do MPK i pochwalisz w tekście tą incjatywę. Myślę że warto.
EliS napisz o tym na stronie, zgłoś się do MPK z prośbą o możliwość wykorzystania materiałów MPK z ich strony, a może coś więcej pozwolą. Powinni sie zgodzić, jeśli dodasz link do MPK i pochwalisz w tekście tą incjatywę. Myślę że warto.

Pomoc