Wasze opinie odnośnie do strony magiczny-lublin.pl
Napisano 20 maj 2007 - 22:32
Ogólnie o trolejbusach już pisałam. Stąd to pytanie Madzi. a szczegółowiej o ZIU-tku - przydałoby się...
Napisano 07 czerwiec 2007 - 11:35
Strona bardzo mi się podoba :-D , można się dużo nowych, ciekawych rzeczy dowiedzieć
. Gratuluję pomysłu! Artykuły są dobrej długości i jakości, gdyby tylko filmy mi odpowiednio dobrze chodziły... Zresztą, częściowo poprzez tą stronę trafiłem na forum
.
Co do nieużywanej trakcji: wiem gdzie, ale nie powiem
.
Co do nieużywanej trakcji: wiem gdzie, ale nie powiem
"Jeżeli człowiek nie ma czegoś, za co gotów jest umrzeć, żyje na próżno"
Matrin Luther King
Matrin Luther King
Napisano 08 czerwiec 2007 - 14:26
Trochę późno, ale szczerze:p
Największą wartością Twojej witryny jest jej treść. W sumie powinno być to oczywiste, ale zdarza się inaczej. Artykuły są bardzo ciekawe i chwytliwe. Paradoksalnie trochę, bo często traktują o takich zwyczajnych codziennych rzeczach czy miejscach. Potrafisz to jednak przekazać tak trochę inaczej:) Z przyjemnością się je czyta w tej mitycznej "wolnej chwili". Tak przedstawionego miasta jeszcze nie widziałem.
Do interfejsu i usability pewnie bym się przyczepił, ale to w końcu blog, a nie encyklopedia.
Oby ci tylko tematów nie zabrakło:)
Powodzenia!
Największą wartością Twojej witryny jest jej treść. W sumie powinno być to oczywiste, ale zdarza się inaczej. Artykuły są bardzo ciekawe i chwytliwe. Paradoksalnie trochę, bo często traktują o takich zwyczajnych codziennych rzeczach czy miejscach. Potrafisz to jednak przekazać tak trochę inaczej:) Z przyjemnością się je czyta w tej mitycznej "wolnej chwili". Tak przedstawionego miasta jeszcze nie widziałem.
Do interfejsu i usability pewnie bym się przyczepił, ale to w końcu blog, a nie encyklopedia.
Powodzenia!
Napisano 08 czerwiec 2007 - 21:20
janekw napisał:
Dokładnie to blog - podyskutujmy, stwórzmy dzięki tej stronie "encyklopedię"... To jest inne spojrzenie na Lublin i takich spojrzeń nam trzeba..
janekw napisał:
No to janekw, podaj jakiś typ tematu, lub sam coś stwórz, Twoje spojrzenie na Lublin jest napewno ciekawe i wyjątkowe - napisz coś jak masz ochotę, to "blog" dla wszystkich.
Ja wyskrobałem o Teatrze Starym. A myślę teraz o mojej dzielnicy. Zachęcam i Ciebie i Was.
Napisano 09 czerwiec 2007 - 14:46
Dokładnie. Jeśli jesteś zainteresowany czekam na PW.
Napisano 09 czerwiec 2007 - 15:27
Stronka jest świetna... i tak jak już ktoś wyżej napisał... jej największą wartością jest jej treść...
ja miałbym uwagę do "Kategorii" i "Ostatnie posty" - mogłyby tam być mniejsze odstępy pomiędzy poszczególnymi kategoriami, nie trzeba by przewijać całej strony na dół, żeby przejrzeć wszystko
8/10
ja miałbym uwagę do "Kategorii" i "Ostatnie posty" - mogłyby tam być mniejsze odstępy pomiędzy poszczególnymi kategoriami, nie trzeba by przewijać całej strony na dół, żeby przejrzeć wszystko
Napisano 18 czerwiec 2007 - 23:51
Strona jest super!
To dzięki niej trafiłem na to forum.
Widziałem podobne stronki w sieci, chociażby:
http://www.nasztorun.pl/
jednak z magicznegolublina.pl bije takie swojskie ciepełko
dodałem już do ulubionych, teraz czekam na nowe teksty.
To dzięki niej trafiłem na to forum.
Widziałem podobne stronki w sieci, chociażby:
http://www.nasztorun.pl/
jednak z magicznegolublina.pl bije takie swojskie ciepełko
dodałem już do ulubionych, teraz czekam na nowe teksty.
http://jedzenie-onli...nfo/Lublin.html - JADŁO online!
Napisano 07 kwiecień 2011 - 14:11
Pani Elis i użytkownicy !
Jeśli uda mi się wstawić, to mam tymczasową uwagę, że "magiczny" to po polsku czarodziejski,a tymczasowo porządkowo - dopóki zarządcy(-a) stronicy nie uwzględnią, zawiadamiam, iż Apteka muzealna czynna we środy,czwartki,piątki oraz soboty mn.w. w środku dnia, bo w opisie to jest błędne. Z.R.
Jeśli uda mi się wstawić, to mam tymczasową uwagę, że "magiczny" to po polsku czarodziejski,a tymczasowo porządkowo - dopóki zarządcy(-a) stronicy nie uwzględnią, zawiadamiam, iż Apteka muzealna czynna we środy,czwartki,piątki oraz soboty mn.w. w środku dnia, bo w opisie to jest błędne. Z.R.

Pomoc